iPhone eller iPad Fullt ut? Prova Dessa 4 Sätt att Utöka Sitt Lagringsutrymme

175

apple_iPhone_6_triple.jpg

En av de vanligaste klagomålen med iOS-enheter är relativt låga interna lagringsutrymme som bas varianter fartyget med. Basen modeller av iPhone och iPad fortfarande fartyg med en ganska kvävande 16GB (eller ibland även 8GB) lagringsutrymme. Installera några program, ett par spel, ladda ner några låtar, ta några foton, och du kommer att köra ut i rymden.

På denna punkt finns det inte mycket du kan göra utom att försöka ta en backup och ta bort saker från din iOS-enhet. Vi har som beskrivs enkelt sätt att frigöra utrymme på din iPhone eller iPad, men det kanske inte är tillräckligt för de som sparar en hel del data på sina iOS-enheter. Det är därför vi rekommenderar att du betalar lite extra och få 64GB varianten. Men om du fastnar med ett 16GB iOS-enhet eller slut på utrymme i någon annan iOS-enhet, det finns några sätt att utöka lagring som du kanske inte har försökt. Alla dessa metoder kommer att kosta dig pengar, men de är billigare än att köpa en ny iPhone eller iPad.

Trådlöst hårddiskar

wd_my_passport_wireless_top_ndtv.jpg

Både Seagate och Western Digital tillverkning trådlöst hårddiskar som du kan ansluta till din iOS-enhet via Wi-Fi. Vi har granskat både Seagate Wireless Plus och WD My Passport Trådlöst, och båda erbjuder upp till 2TB utrymme.

Enheten sänder sitt eget Wi-Fi-signal som din router inte, så du behöver ansluta till ett Wi-Fi-nätverk på iOS via Inställningar > Wi-fi. Du kan sedan komma åt innehållet på hårddisken via en gratis app som Seagate/ WD.

Om du är ansluten till Wi-Fi-nätverk i en av dessa hårddiskar, du kan inte alltid ansluta till Internet. Om du är i närheten av en Wi-Fi-nätverk (till exempel hemma eller på jobbet), kan du göra hårddisk anslut till nätverket. Om du sedan ansluta din iOS-enhet till hårddisken Wi-Fi-nätverk, kommer du också har tillgång till Internet. Men om du är beroende av en mobil dataanslutning, så kommer du inte vara ansluten till Internet när du använder hårddisken. Men en lösning är att skaffa en mobil Wi-Fi-hotspot.

Både hårddiskar stöd för DLNA, så enheter så som spelkonsoler eller media spelare kan också få tillgång till data som är lagrade på hårddiskar, och kan strömma till flera enheter samtidigt.

Dessa hårddiskar kan även nås via program såsom VLC för iOS eller Ingjuta, vilket innebär att du kan strömma filmer utan att kopiera dem till din iOS-enhet.

Du måste punga ut någonstans mellan Rs. 11 000 och Rs. 18,000 beroende på kapacitet på disken.

Minnen

Detta sätt att utöka lagringskapaciteten på din iOS-enhet är ganska begränsad, men dess portabilitet gör det värt att överväga. Det är några minnen på marknaden som du kan ansluta till iOS-enheten för att utöka sin lagring. Om du hoppas på att dessa enheter kommer att fungera precis som USB-enheter fungerar på PC, då du kommer att bli besviken.

Usb-minne kommer att ockupera din iOS-enhet laddas port och speciellt på iphone, det är svårt att föreställa sig människor att hålla enheterna ansluten för någon längre tid. Dessa enheter är oftast skrymmande och håller iPhone blir svårt om du har en av dessa är inkopplad. Om du förbli oberörd av dessa begränsningar, så att du kan läsa vår recension av Strontium Nitro i-Drive för att bestämma om du vill ha en. SanDisk har en liknande produkt på marknaden som heter iXpand Flash-Enhet, vilket är mycket bättre än Strontium Nitro.

Dessa enheter kommer att ställa dig tillbaka av allt mellan Rs. 4 000 och 6 000 för 16 GB till 64 gb extra lagringsutrymme. Vi känner fortfarande att det är bättre att bara spendera extra Rs. 9,000 eller så för att få en iOS-enhet med 64 GB eller 128 GB intern lagring. Men om du inte har något annat val, då minnen kan vara användbart för att titta på filmer när du reser eller förvarar dina stort bibliotek av låtar eller serier.

Batterier

mophie_space_pack_iPhone_6.jpg

Du läste rätt. Tillverkare som Mophie iPhone fall att dubbla upp som batterier. Den Mophie Utrymme Pack är ett fodral som låter dig att skydda din telefon, ladda den, och även dubblar som lagringsutrymme. Det fungerar precis som de minnen som nämns ovan genom att låta dig komma åt filer via din iPhone Lightning-porten.

Problemet är att dessa fall är skrymmande (16 mm tjock, jämfört med 6,9 mm iPhone 6), så din snygga iPhone kommer att känna sig som en tegelsten med fallet på. Utrymmet Pack är inte billigt heller, börjar vid $150 (Rs. 9,000) för 32 GB och 128 GB-varianten kostar $300 (Rs. 15,000). Om Utrymmet Pack är alltför skrymmande för att du, du kan få Mophie Spacestation. Det är ett externt batteri som gör att du kan lagra data. Priset är samma som det Utrymme Pack. Tyvärr är dessa inte tillgängliga i Indien, men du kan beställa dem från Amazon.com eller via ett paket vidarebefordran tjänst.

Moln-tjänster

flickr_ipad_itunes.jpg

Moln lagring tjänst är det självklara svaret till dem som oroar sig för låga interna lagringsutrymme på iOS-enheter. I Indien, dålig Internet-anslutning och långsam uppladdningshastighet förhindra lagring i molnet från att bli en pålitlig alternativ till de metoder som nämns ovan.

Om en anslutning inte är ett problem dock, då kan du välja någon av de många tjänster som finns tillgängliga. Flickr kan du lagra upp till 1 tb foton och videor gratis, samtidigt som Dropbox och Google Drive erbjuder 1 TB lagring för $10 (Rs. 620) per månad och kan användas för att lagra i stort sett allt inklusive filmer och musik. Apple ‘ s iCloud kan ta en full backup av telefonen och det börjar på Rs. 60 per månad för 20 gb utrymme. Med nya iCloud-Enheten, men du kan också använda den som en Dropbox alternativ.

Hur gjorde du hanterar lagring frågor på din iPhone eller iPad? Låt oss veta via kommentarer.

Ladda ner Prylar 360 app för Android och iOS för att hålla dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna, produkt
recensioner och exklusiva erbjudanden på populära mobiler.