Julian Assange til At Blive Afhørt af det svenske Myndigheder i Hans London Panic Room

155

Julian Assange To Be Questioned by Swedish Authorities in His London Panic Room

En aftale mellem Ecuadorianske repræsentanter, Julian Assange og svenske myndigheder har tilsyneladende nået, der kan se ham afhørt af svensk politi, uden at forlade sikkerheden af sin diplomatiske immunitet bunker i London.

Anklagerne mod Assange strække sig langt tilbage, tilbage til før den mere sympatiske (og sympatisk?) Edward Snowden overtog kappe af at være internettets foretrukne kilde til statslige skam. Ville flytte bekvemt tillade, at Assange for at undgå udlevering til Sverige for at imødegå disse anklager om seksuelle overgreb mod to kvinder—afgifter Assange har tidligere rubbished.

Det ville også betyde, at Assange ville være i stand til at opfylde de svenske anmodning om at svare på spørgsmål, mens de resterende i hans lille smule af London—inde i den Ecuadorianske ambassade—uden frygt for at blive anholdt af de AMERIKANSKE myndigheder, skal han forlade. Ja, det er derfor, han er så opsat på at undgå at rejse til Sverige. (Det er også ganske koldt, der på det tidspunkt af året, for vi gætte…)

Assange ‘ s juridiske forsvar team leader Baltasar Garzon har sagt, at: “Julian Assange’ s rettigheder skal respekteres af Sverige og det Forenede Kongerige. Disse lande har undladt at gøre det, indtil nu. Julian Assange ‘ s eneste krav er, at hans grundlæggende rettigheder, der er anerkendt og respekteret, herunder asyl, givet til ham af Ecuador.”

[BBC]

Sponsoreret

Billede af AP

Julian Assange To Be Questioned by Swedish Authorities in His London Panic Room

Dette indlæg blev oprindeligt bragt på Gizmodo UK, som æder nyheder i en anden tidszone.