IKEA ‘ s Nieuwe Meubels van Massief Hout Is Prachtig Goedkope

710

IKEA's New Solid Wood Furniture Is Beautifully Cheap

Iedereen houdt ervan om plezier te maken van IKEA gebouw meubels verheerlijkt karton. Maar IKEA zijn voor de toekomst van het bouwen van meubels uit hardhout is steviger dan u zou denken.

Zie de Skogsta collectie. Deze nieuwe lijn van zeer betaalbare keuken en eetkamer stukken is gemaakt van massief acacia, een snel groeiende boom die groeit in warme regio ‘ s over de hele wereld. Volwassen acacia bomen zijn ook voorzien van een fraaie tweekleurige uiterlijk.

IKEA's New Solid Wood Furniture Is Beautifully Cheap

“We maken gebruik van zowel het spinthout en de kern van de acacia,” IKEA uitgelegd in de release. “De mix van donkere en lichtere hout wordt een deel van het ontwerp, het geven van karakter aan de verschillende stukken. Dit biedt een unieke look en terwijl het optimaliseren van het gebruik van het materiaal.”

Dit is geen IKEA ‘ s eerste uitstapje in massief houten meubelen. Het bedrijf heeft altijd al een paar massief hout items, maar in het afgelopen jaar, de vraag van de klant is verplicht de IKEA om te verdubbelen op een stevige massief hout ontwerpen. Het is zelfs het opkopen van bossen over de hele wereld voor de levering van het juiste hout. Dan, terug in januari, IKEA vrijgegeven van de Nornäs collectie, een prachtige Scandinavisch geïnspireerde serie stukken gemaakt van massief grenen. Het onbehandelde hout kan worden geverfd of gebeitst, zodat het kan worden aangepast aan uw hart inhoud.

IKEA's New Solid Wood Furniture Is Beautifully Cheap

De nieuwe Skogsta lijn eigenlijk is voorzien van een wax afwerking. Een zachtere touch en meer water bestendig, de kleinere stukjes kan tegen een stootje en zal ogenschijnlijk alleen maar beter met de leeftijd. Met slager blokken te beginnen bij slechts $6, een van de duurste items is een $50 bench. (Dat is ongeveer de helft van de prijs van het vergelijkbare massief houten bankje in de Nornäs collectie.) Om deze prijzen, je zou denken dat de dingen werkelijk was gemaakt van karton. Maar het is hout!

Gesponsord

Bekijk een aantal van de stukken in de nieuwe Skogsta stukken hieronder. De gehele collectie is nu verkrijgbaar in de winkels in de VS

Skogsta Eettafel – $350

IKEA's New Solid Wood Furniture Is Beautifully Cheap

Skogsta Bank – $50

IKEA's New Solid Wood Furniture Is Beautifully Cheap

Skogsta Stoel – $40

IKEA's New Solid Wood Furniture Is Beautifully Cheap

Skogsta Plank – $35

IKEA's New Solid Wood Furniture Is Beautifully Cheap

Skogsta Schotel met Stand – $20

IKEA's New Solid Wood Furniture Is Beautifully Cheap

Skogsta Doos met Handvat – $10

IKEA's New Solid Wood Furniture Is Beautifully Cheap

[IKEA]

Alle beelden via IKEA.

Neem Contact op met de auteur op adam@gizmodo.com.
Openbare PGP-sleutel
PGP-vingerafdruk: 91CF B387 7B38 148C DDD6 38D2 6CBC 1E46 1DBF 22A8