Fem Måter å Gjøre Bilder Bruker Mindre Plass på Din iPhone, iPad

752

En av de mest vanlige plager med iOS-enheter er mangel på lagringsplass. Mange folk kjøper en 8GB eller 16GB iPhone eller iPad, bare for å innse at de er raskt går tom for plass. Selv om det er et par måter å utvide lagring på din iOS-enhet, og ingen av dem er billig. Du kan også prøve å frigjøre plass på iOS-enheten, men at metoden innebærer å fjerne en masse ting fra din iPhone eller iPad, som du kanskje ikke ønsker å gjøre.

Men, det er en måte å frigjøre plass på din iPhone eller iPad, og som du kanskje ikke har prøvd – å redusere mengden plass som brukes av bilder på enheten. Nesten alle som eier en iOS-enhet, klikker bilder og over tid photo library blir unødvendig stort. Hver av disse bildene tar opp rundt 2 MB og iOS er standard kamera-appen lar deg ikke redusere oppløsningen på bilder som er klikket på. Her er et par enkle triks som kan hjelpe deg til raskt å redusere størrelsen på bildet ditt bibliotek og frigjøre plass på din iPhone eller iPad.

1. Komprimere photo library
Apple er bygget inn i løsningen er trolig den enkleste. Den beveger seg alle gamle bilder fra iOS-enheten din på nettet for å iCloud-lagring. Disse bildene vil bli synlig i Bilder-appen, som mindre forhåndsvisninger. Hvis du trykker på et bilde for å åpne det, app vil laste det ned fra iCloud, men i noen tilfeller kan det allerede ha en lokal kopi. Appen klarer hva som er lagret lokalt, og hva som er på skyen på sin egen, og så lenge du er på en rask nok tilkoblingen, bør du ikke ha noen problemer.

Men denne løsningen kan være upraktisk hvis du har dårlig Internett-tilkobling eller begrensede data planer. For å snu dette på, går du til Innstillinger > Bilder & Kameraet på iPhone eller iPad. Nå velger Optimalisere iPhone Lagring. Apples iCloud tilbyr 5 GB lagringsplass gratis, men du kan få 20 GB på Rs. 60 ($0.99) per måned. Dette bør være nok for de fleste folk.

optimise_iPhone_storage_iOS.jpg

2. Lagring i skyen
De 5 GB grensen på iCloud er litt upraktisk, og hvis du ikke ønsker å betale noen penger i det hele tatt, det andre sky lagring alternativer du kan bruke også. Flickr kan du laste opp 1 TB av bilder og videoer for gratis. Det automatisk laster opp bilder og disse er som standard bare er synlig for deg, men du kan også enkelt endre personverninnstillingene eller dele uten å laste dem ned.

google_photos_ipad_itunes.jpg

Google Bilder er også et flott alternativ som det ikke begrense hvor mange bilder du kan ta opp. Ja, det er en tjeneste som tilbyr ubegrenset lagringsplass, men det er en hake. Google automatisk komprimerer bildene du laster opp, men sier at disse bildene er “nær visuelt identiske, men tar mye mindre lagring”. Hvis du er en seriøs fotograf, bør du bruke Flickr. For de fleste mennesker, Google Bilder vil gjøre jobben helt fint. Begge tjenestene er gode og du kan ikke gå galt med enten.

Trunx er et annet alternativ
du kan sjekke når du logger inn, starter appen automatisk laste opp
bilder og videoer til skyen. Det kan du laste opp opptil 15GB av
bilder og videoer for gratis. Hvis du overskrider at du kan betale Rs. 300 pr.
måned for ubegrenset plass. Appen har en funksjon kalt Clean Telefonen Min.
Dette sletter bilder fra Kameraet Roll når de har blitt lastet opp til
skyen. Det vil fjerne mye plass fra telefonen. Den bekymringen er
at selskapet er relativt ukjent, og så er vi litt bekymret
om lagring av vår personlige bilder på sine servere. Også, Clean Telefonen Min
er en flott funksjon i teorien, men å slette alle bildene fra Kameraet ditt
Kast ikke høres ut som en god idé for de med dårlig tilkobling eller
i det usannsynlige tilfellet at serveren er nede.

(Se også: Google Bilder Med Gratis Ubegrenset Lagring: 10 Ting Du Trenger å Vite)

3. Arbeidsflyt
Arbeidsflyten er en utmerket automatisering app for iOS. En av de mange ting du kan gjøre er å endre størrelsen på bilder. Våre detaljert gjennomgang av Arbeidsflyt forteller deg hvordan du skal bruke dette programmet. Når du har lastet ned appen, får en arbeidsflyt som gjør at du kan endre størrelsen på bilder. Du kan legge den til på hjem-skjermen ved å trykke på dele-ikonet for å gjøre den lett tilgjengelig. Når du kjører dette arbeidsflyt, kan du velge alle bildene fra bildebiblioteket ditt, og angi deretter en oppløsning (vi valgte 640×480) for å redusere størrelsen på bilder.

workflow_resize_image_screen.jpg

Arbeidsflyten skal lagre disse bildene i fotoalbumet. Deretter kan du fjern originalene fra iOS-enheten for å spare plass. Selvfølgelig, dette betyr at originalene er borte for godt, men hvis du er bare dele bilder på sosiale nettverk, det retusjerte bilder er ganske passende.

Last Ned Arbeidsflyt (Rs. 190)

4. Andre programmer
Det er en rekke andre gratis-apper som lar deg endre størrelsen på bilder, slik at de opptar mindre plass. Problemet med alle gratis-apper er at de lar deg endre størrelsen på et bilde på en gang. Dette kan være tungvint, så hvis du er villig til å skall ut Rs. 60, så Krympe Mine Bilder er en app som lar deg gjøre en batch endre størrelse. Krympe Mine Bilder har et enkelt grensesnitt, men det får jobben gjort. Du kan velge en hel haug av bilder og endre størrelse på dem raskt. Deretter kan du slette eller flytte de opprinnelige bildene.

shrink_my_pictures_itunes.jpg

Hvis du er bedre med gratis alternativer, da du kanskje ønsker å prøve en av Minima, endre Størrelsen på Bildet, og Enkelt endre størrelse.

5. Post dem til deg selv
Dette er den mest tungvinte måten å redusere størrelsen på bildet ditt bibliotek. Du kan åpne e-Post-appen, skrive en ny post, og legge ved bilder. Nå vil du se en melding som spør om du ønsker å sende disse meldingene i sin opprinnelige størrelse eller i en lavere oppløsning. Velge en lavere oppløsning, og sende disse bildene til deg selv. Mail-appen kan du bare legge ved fem bilder på en gang, selv om dette arbeidsflyt lar deg omgå denne grensen. Når du har sendt deg disse bildene, kan du fjerne dem av din iOS-enhet. Vi er ikke spesielt anbefale denne metoden fordi det er tungvint og vil kaste bort mye tid, men det er likevel verdt å nevne.

Hvordan kan du håndtere størrelsen på din iOS-photo library? La oss få vite det via kommentarfeltet.

Last ned Gadgets 360-app for Android og iOS for å holde deg oppdatert med den nyeste tech nyheter, produkt
anmeldelser og eksklusive tilbud på de populære mobiler.