Aktivister Slått en Travel Paris Rundkjøringen inn et Symbol på Håp for Planeten

2253

Activists Turned a Busy Paris Roundabout into a Symbol of Hope for the Planet

Den endelige klima-avtalen utkast vil ikke komme før denne helgen, men en gruppe aktivister har funnet en måte å markere slutten av COP21 summit på et noe håp merk.

Demonstranter tilknyttet Greenpeace strømmet gul maling på gatene rundt Arc de Triomphe i dag, slik at biler og motorsykler til å spre maling i en sirkel og ut til 12 gatene som trekkes inn i rundkjøringen, og skaper en sol. Det var rikelig med utrolig installasjoner i Paris, disse siste to ukene, men dette er en god en for å avslutte toppmøtet. Jeg tror budskapet er at selv om det vil ta litt tid å endre våre måter, og til slutt vil vi være i stand til å drifte våre daglige liv, ved hjelp av smartere metoder.

I en uke fylt med emosjonelle, misforstått, og ofte deprimerende bilder, dette er en optimistisk ray of light.

Foto: Greenpeace via AP