Yahoo administrerende DIREKTØR Marissa Mayer kunngjør hun har gitt fødsel til to jentene

154

Mayer annonsert nyhetene etter fielding spørsmål om komplekse avtale om å selge Yahoo ‘ s kjernevirksomhet på en offentlig samtale med investorer onsdag

Yahoo CEO Marissa Mayer twin girls born

Yahoo ‘s administrerende DIREKTØR, Marissa Mayer, bare annonsert hennes barn’ ankomst på bloggen hennes.
Foto: Laurent Gillieron/EPA

@samthielman

Torsdag 10. desember 2015 20.14 GMT

Sist endret torsdag 10 desember 2015 20.28 GMT

Marissa Mayer har gitt fødsel til to jentene bare én dag etter kunngjøring av en kompleks eierstyring og “reverse-spinn” manøvre designet for å reversere lang, langsom nedgang på teknologi selskapet.

Mayer skrev i September at hun ikke ville ta mye tid av etter fødselen av hennes barn. “Jeg har tenkt til å nærme graviditet og levering som jeg gjorde med min sønn for tre år siden, tar begrenset tid unna, og jobbe hele veien,” sa hun på sin Tumblr (et selskap som også eies av Yahoo). “Jeg har delt nyheter og mine planer med Yahoo Styret og min ledergruppe, og de er utrolig støttende og glade for meg.”

— marissamayer (@marissamayer)
10. desember 2015

Zack og jeg er glade for å kunngjøre at vår identisk tvilling jenter ble født tidlig i morges. Hele vår familie er veldig bra! @zackbogue

Det er det andre offentlige fødsel i to uker blant tech tycoons: Mark Zuckerberg annonsert fødselen av datteren, Maks 1. desember, sammen med et offentlig initiativ i hennes navn som umiddelbart falt under gransking for sine odd skatt status.

Mayer bare annonsert hennes barn’ ankomst på bloggen sin etter fielding spørsmål om komplekse avtale om å selge Yahoo ‘ s kjernevirksomhet på en offentlig samtale med investorer på onsdag morgen. “Zack og jeg er glade for å kunngjøre at vår identisk tvilling jenter har kommet!” skrev hun. “De var født for tidlig denne morgenen. Hele vår familie er veldig bra! Takk til alle for all støtte og godt ønsker hele svangerskapet.”

Yahoo ‘s liberal politikk på fødselspermisjon har forårsaket kommentar: kort tid etter Mayer’ s første barn ble født, har hun utvidet permisjon etter fødsel til 16 uker og adopsjon, surrogati og fosterhjem til åtte uker. Mayer selv er stadig jobber, et trekk som har bedt om noen kritikk til tross selskapet har som uttalt politikk.