Video 3D-modell av Samsung Galaxy S7 Plus verkade online

176

Resurs USwitch och Steve Hammerdorfer (Steve Hemmerstoffer), grundare av och redaktör för den resurs NowhereElse.fr känd organisation läckage via Twitter-konto @OnLeaks, har publicerat ett urval av grafik och realistisk 3D-modell av den kommande smartphone Samsung Galaxy S7 Plus, som har ännu inte blivit officiellt presenterade.


Att döma av bilderna Samsung Galaxy S7 Plus är till stor del liknar Samsung Galaxy S6, sidorna av skärmen verkar vara rundade, det är förmodligen glas 2.5 D. Inte mycket att presentera en kortplats för microSD -, SIM-bara, det finns ingen USB-Typ-C.Som tidigare rapporterats, Samsung Galaxy S7 Plus har imponerande mått 163,32 x x 82,01 av 7.82 mm, vilket ger hopp till skärmen diagonal på 6 tum.

Förväntade framtida flaggskepp smartphone Samsung Galaxy S7 kommer att släppas i två versioner — Exynos-baserade 8890 och baserade på Qualcomms Snapdragon 820. Samsung, förmodligen, är att experimentera med värme rör av olika typer och former för kylning av Samsung Galaxy S7. Enligt rykten är det i samband med eventuella problem med överhettning av chipset från Qualcomm Snapdragon 820. Tillkännagivandet av Samsung Galaxy S7 kan hållas den 21 februari, dagen före öppnandet av utställningen MWC 2016 i Barcelona på Samsung Uppackad händelse.