Steve Ballmer ‘ s Fremragende Android Eventyr

184

Steve Ballmer i sidste uge
der blev præsenteret et interessant plan at dræbe Android-eller i det mindste konkurrere med det. Hvad der er ironisk er, at steve Ballmer ‘ s ansættelse hos Microsoft var ikke mangel på gode ideer-det var kort på udførelse. I modsætning, Satya Nadella har vist styrke i udførelsen, men (indtil videre) er ikke kommet op med noget, der repræsenterer den type af risici, der Ballmer var villig til at tage.

Steve Ballmer's Excellent Android Adventure

Den slags får mig til at spekulere hvad der ville ske, hvis de to mænd indgået et samarbejde for Microsoft ‘ s fremtid, og at det også minder mig om, hvorfor det er generelt en dårlig idé, for ex-Direktører til at kommentere på, hvad deres gamle firma skal gøre.

Jeg vil dele nogle tanker om det og luk derefter med mit produkt af ugens: en Microsoft Surface-lignende produkt fra Lenovo, der er en af de mest attraktive Pc ‘ er, der nogensinde er skabt.

Zune: Hvad Der Kunne Have Været

To bestræbelser eksemplificere kontrasten mellem Steve Ballmer ‘ s tolerance for risiko og svaghed ved udførelse: Zune og Yahoo erhvervelse forsøg. Selv om sidstnævnte var forgæves, det resulterede i en af de største værdiansættelse falder i Microsofts historie. Men Zune — Microsofts forsøg på at tage ud iPod-var en god idé. Det var den udførelse, der er klart efterlod meget at ønske. Ser du, jeg var involveret med Zune fra start, og Microsoft-team med rette analyseret, hvor iPod ‘ en var svag.

Apples teknologi ikke understøtter abonnement musik. Heller ikke understøtter video. Den hardware, mens attraktive, var skrøbelig-især for en enhed, som folk bruges til udendørs arrangementer som løb og cykling. Endelig, en af de store industri-problemer var brugere at dele musik ulovligt, selv om iPod.

Så spec var at skabe et produkt, der understøttede abonnement musik og video, og huset på hardware, der er næsten uforgængelige. Abonnement lovligt understøtter deling af musik, og planen var endda være i stand til at migrere iPod-spillelister til Zune.

Zune havde alle disse muligheder, men Microsoft havde ikke udrulle en video service. Yderligere dræbt en indsats for at overføre iPod afspilningsliste (frygt for, at Apple vil sagsøge dem). Det blev besluttet at markedet deling af musik på en måde, der arbejdede kun mellem mennesker, der ejede Zunes. Endelig, den første Zune blev butt grimme.

Microsoft derefter løst alle de problemer, — men dræbte marketing budget for produktet. Åh, og Steve Jobs har hævdet, at abonnement musik var dum, og hans stemme var fremherskende-det er, indtil Apple i sidste ende støttede den med streaming.

Så ideen til Zune faktisk havde fortjent, men Microsoft ‘ s udførelse sikres, at det var forgæves. I stedet for at være Steve Ballmer ‘ s største succes, er det sandsynligt, viste sig at være hans største fejl.

Tager Apps Fra Android

Ballmer ‘ s nuværende idé er at støtte Android-apps på Windows-eller dybest set, til at stjæle den Android økosystem. For dem, der virkelig forstår Android-oprindelse, der er en meget ironisk perspektiv. (Selv Steve Jobs
sandsynligvis ville bifalde denne idé, så længe det er Microsoft og ikke Apple at gøre det).

Mens det ikke var tilfældet med Apple, Google
var temmelig løs med Microsofts patenter i skabelsen af Android. Det betyder at Microsoft sandsynligvis kunne kopiere store dele af platformen lovligt, og forhindre Google i at tage skridt mod det.

I virkeligheden, kan det være muligt blot at kopiere Android og markedsføre det. Hvis Windows-Telefoner pludselig kunne køre på de fleste Android-apps, resultatet potentielt kunne være mere sikker end Android, mens lige så kompatibel. Det ville gøre et bedre stykke arbejde med at integrere Windows PC ‘ en og telefonen erfaring end Android, hvilket vil være en fordel.

Men denne taktik ville medføre en masse af de samme risici, der var synlige med OS/2, der kører på Windows.

OS/2-Historie

OS/2,
oprindeligt udviklet af IBM og Microsoft, understøttede Windows-Apps og skulle være opfølgning på Windows. Men, Microsoft og IBM blev skilt, og selv om IBM selv har givet OS/2 væk gratis, — det var proppet ind i korn kasser på et tidspunkt — brugere foretrukne Windows og OS/2 døde i markedet.

OS/2-platformen havde en række af de kritiske problemer. Det blev solgt af IBM, og den virksomhed, der var ikke tillid til andre PC-producenter. IBM var der gennemgår et opsving, og var langt svagere, end det behøves at være. Også, OS/2’s krav til præstation var langt forud for hardware på det tidspunkt, så selvom det var langt mere robust end Windows, det var meget langsommere. Endelig, når Windows flyttet fra 16-bit til 32-bit apps, OS/2 ikke. Det tabte app support, som Microsoft ejede, og produktet døde.

Hvordan Ballmer ‘ s Plan Kunne Arbejde

Anvendelse af erfaringerne fra Zune og OS/2, her er listen over nødvendige milepæle for Ballmer ‘ s plan til at lykkes:

  • den nær-problemfri migration af Android-apps på Windows;
  • udvikling af et sæt af Android-værktøjer, der på samme tid ville være bedre end Googles, men kontrolleres af Microsoft;
  • en kunde sætte mere villige til at betale for apps end typiske Android kunder; og
  • en vilje til at gøre, hvad der måtte være nødvendigt for at vriste kontrollen med Android app-økosystemet fra Google, så Microsoft — ikke Google — i sidste ende ville komme til at styre det.

Der er et godt eksempel på, hvordan en lignende strategi, når arbejdet. Når Microsoft Office flyttet mod Lotus 1-2-3, der var stort set, hvad Microsoft gjorde. Det tog Lotus scripts intakt, skabt en bedre løsning, og ud-markedsføres Lotus. Slutresultatet var, at Lotus’ en gang-dominerende produkt mislykkedes, og Microsoft Office er stadig dominerende.

Men det var en meget yngre Microsoft-en, der var villig til at tage store risici, — og dens ledere var ekspert i den forbindelse strategi, der blev kaldt “udvide,, slukke.”

Indpakning Op: Nye Gamle Microsoft

Nu er jeg i tvivl om, at Microsoft vil gøre dette, men jeg tror, det ville have gjort det i 1980’erne. Indrømmet, det var da en meget anderledes, meget mere risikovillighed i virksomheden, end det er nu. Som Zune påvist, at gøre noget som dette half-assed kan være katastrofale — meget, som det var for IBM og OS/2.

Stadig, Google er endnu mere sårbar over for et angreb som dette, end Lotus var, og Microsoft skabt strategi (embrace, extend, extinguish), at Google delvis udføres, når grubetæring Android imod iOS i første omgang.

For Microsoft at tage Google med, at samme strategi ville være utrolig poetisk — én for historiebøgerne. Jeg synes, det fascinerende, at en ung Bill Gates og Steve Ballmer ville have gjort det i en New York minut, men at de nuværende Microsoft ville ikke røre ved denne strategi med en andens 10-fods stang. Men holy crap, hvad nu hvis det gjorde?

Rob Enderle's Product of the Week

En af mine favorit produkter i år er Surface Pro 4. Microsoft gik den ekstra værftet til at skabe en virkelig imponerende at tilbyde. Nå, Lenovo er kommet op med et alternativ, der langt færre, der kan se, men mange af dem, der ikke kan lide det bedre.

Den
Lenovo MIIX 700 er lige så meget et design erklæring, som alt andet. Det er i vid udstrækning skyldes den støtteben, der er baseret på et derivat af Lenovo ‘ s urrem hængsel. Det gør det mere robust, og det bare ser virkelig cool.

Lenovo MIIX 700
Lenovo MIIX 700

Produkter i denne klasse er lige så meget om at gøre en personlig erklæring, som de er om, hvad der er inde i tilbyder, og jeg er en stor fan af eksklusivitet. Med andre ord, jeg vil personligt gerne have et produkt, der skiller sig ud fra flokken.

Det er en af grundene til, at du aldrig vil se mig med et Apple-produkt. Selv om det mærke, når syntes at målrette dem, der tænkte anderledes, er det nu det er så almindeligt og generiske — og brugerne, så religiøse — at den føles mere som en kult af pod mennesker.

Lenovo MIIX 700 er så meget om at have et stykke af desktop kunst, som det handler om at have en tablet/laptop cabriolet. Det handler om at gøre en erklæring om, at det betyder noget, hvad du bliver set med, og at du værdsætter udseende så meget som du værdi funktion.

Fra bagsiden, MIIX 700 er bare fantastisk at se på, med sine skarpe linjer og innovative hængsel. Det har endda den seneste tilføjelse af Intel 3D Real Forstand kamera.

Hver gang i et stykke tid, en virksomhed skaber et produkt, der lader dig stå tilbage og indse, at det er drop-dead gorgeous. Den nye Ford GT er ligesom det, Jaguar F-Type er ligesom der, og Lenovo MIIX 700 er ligesom, at der-så det er mit produkt af ugen.


Rob Enderle er en TechNewsWorld klummeskribent og ledende analytiker for
Enderle Group, en konsulentvirksomhed, der fokuserer på personlige teknologi, produkter og tendenser. Du kan forbinde med ham på
Google+.