Nattesyn enhed. Gennemse kamera Sony Alpha II A7S

177

Vi forstår alle, at megapixel er ikke vigtigt, men når det kommer til at købe kameraer, er valget ofte falder på en model med højere opløsning. Argumenterne lyder meget forskellige: de siger, i fremtiden ville være flov over at vise billeder af fortiden, skære-fragment, der kan være repræsenteret i form af et enkelt skud og lignende. Og, mærkeligt nok, kameraer er bevidst lav opløsning i dag ingen producerer. Kun Sony tilbyder en sober se på ting, og er Alfa A7S II. Den ene frivillige, der vil nægte at deltage i megapixel race vil få en pakke af nice bonus, som vi vil tale om i dag.

Sony Alpha A7S II, официальный портрет
Sony Alpha A7S II, officielle portræt

Selvfølgelig, A7S II er ikke helt nye kamera – det er kun udvikler idéer, der blev foreslået i den oprindelige A7S sidste år, uden at ændre den overordnede filosofi. Full frame med 12 megapixel, høj følsomhed og muligheder for video – det er, hvad Alpha A7S II. Og nu mere.

High-tech downshifting

En tabel-sammenligning af A7S og A7S II er usandsynligt, at vise signifikante forskelle, men i det daglige arbejde, kameraet er blevet meget lettere. Endda øget vægt gik til hendes fordel – sagen er ophørt med at virke som et stykke legetøj, og opfattes som en meget alvorlig værktøj. Selv fra den side.

Sony A7S II

Sony A7S

Klasse

full-frame er indbyrdes udskiftelige-linse kamera

full-frame er indbyrdes udskiftelige-linse kamera

Matrix

CMOS (35,6×23,8 mm), 12 MP

CMOS (35,6×23,8 mm),12 MP

Mount

Sony E

Sony E

Foto format

JPEG, RAW (4240×2832)

JPEG, RAW (4240×2832)

Video format

MPEG4, XAVC S, AVCHD: 4K (3840×2160@30p/24p), Fuld HD (1920×1080@120p/60p/30p/24p)

MPEG4, XAVC S, AVCHD: Full HD (1920×1080@60p30p/24p), HD (1280×720@120p/60p/24p)

Følsomhed

ISO 100 – 409600

ISO 100 – 409600

Den vifte af eksponering

1/8000 – 30 c

1/8000 – 30 c

Skærm

TFT LCD -, skrå design, diagonal på 3 tommer, opløsning – 1 228 800 prikker

TFT LCD -, skrå design, diagonal 3 tommer og en opløsning på 920 000 point

Søger

e-opløsning på 2.36 millioner prikker, 100% billeddækningen, forstørrelse 0.78 x

e-opløsning på 2.36 millioner prikker, 100% billeddækningen, forstørrelse 0.71 x

Flash

ingen

ingen

Wi-Fi

indbygget modul + NFC

indbygget modul + NFC

Hukommelse

SD/SDHC/SDXC/Memory Stick Pro Duo/Pro-HGDuo

SD/SDHC/SDXC/Memory Stick Pro Duo/Pro-HGDuo

Stabilisering

mekaniske (skift matrix), en fem-akset

ingen

Grænseflader

USB 2.0, HDMI, mikrofon-indgang, hovedtelefon-udgang

USB 2.0, HDMI, mikrofon-indgang, hovedtelefon-udgang

Batteri

NP-FW50, Li-ion-batteri, 1020 mAh

NP-FW50, Li-ion-batteri, 1020 mAh

Dimensioner og vægt

127x96x60 mm 627 g

127x94x48 mm 489 g

Pris

214 990 rubler

139 990 rubler

Den vigtigste spørgsmål, at Alpha A7S II går noget som dette: er der nogen fordele ved 12-megapixel matrix? Selvfølgelig, der er. Første, det er muligt at øge den maksimale følsomhed (ISO 409600). For det andet, i burst-tilstand kamera er mindre kritisk til den hastighed, hukommelse kort. For det tredje, opbevaring af long-term archive kan arrangeres uden betydelige omkostninger. For bevarelse af 20 tusinde RAW-billeder med Alfa A7R II får brug for mere end 1 terabyte plads, og i tilfælde af A7S II – mindre end 300 gigabyte. På Amatør niveau, organisationen af arkivet er usandsynligt, at være påtrængende, men fra det synspunkt af en professionel fotograf er vigtigt. Og derefter, den 12 megapixel er stadig nok til de fleste opgaver. Nettet er nemt. Udskrivning tryk på – det er let. Salg i nyhedsbureauer og afløb med ingen problemer. Det eneste A7S II kan være svært – stor print, men det er en smal niche, der kan lukke andre modeller af Sony kameraer.

Charmerende brutalitet

At tage A7S II i din hånd, vil du bemærke, at det var større og tungere end sin umiddelbare forgænger. Delvist vægtning kan begrundes ved tilstedeværelsen af en indbygget stabilisator, men det er ikke vigtigt. Mere holdbar og massiv krop, komfortabelt greb til højre hånd og en generøs finish af eksterne paneler af gummibelagt plast i en ånd af top-end SLR-kameraer. Som et resultat kamera kan bruges uden problemer med den ene hånd, selv med store og tunge linse (i mit tilfælde – Sony 35mm F1.4).

Общий вид Sony Alpha A7S II
Generelle opfattelse af Sony Alpha II A7S

Kontrol layout er grundlæggende uændret, men der er en lille forbedring. Elegant er tyk, men helt ærligt ubehageligt metal tromler syntes gummibelagt plast scrollers, der minder om Nikon SLR-kameraer. Sony logisk begrundet, at der blandt køberne A7S II vil være en stor del af de “indvandrere”, med spejlet systemer, hvilket betyder, at overgangsperioden bør gå hurtigt og smertefrit. Overbevist om, at “nikonist” bekræft: det virkede.

Sony Alpha A7S II, вид сверху Sony Alpha A7S II, вид сверху

Switch shooting modes på det øverste panel har fået en låsemekanisme, som manglede i den oprindelige model, men uden nye elementer. Der er stadig ledige i den kreative zone tilstande (P, A, S, M), og automatiske, panorama-mode, scene detection og separat stilling til optagelse af video. Den sidste mode skifter de oplysninger, skærmen og søgeren, og skaber adgang til nye indstillinger i genvejsmenuen.

Задняя панель корпуса Sony Alpha A7S II
Bagsiden tilfælde Sony Alpha II A7S

Элементы управления на задней панели корпуса Sony Alpha A7S II
Kontrol på bagsiden tilfælde Sony Alpha II A7S

En anden nyskabelse er den valgfrie programmerbar tast på tastaturet – det blev almindeligt at tre kameraer A7 af anden generation. I alt er disse fire knapper er nu: C1, C2 og C3, C4.

Верхняя панель корпуса Sony Alpha A7S II
Det øverste panel af sagen Sony Alpha II A7S

Элементы управления на верхней панели Sony Alpha A7S II
Kontrol på det øverste panel Sony Alpha II A7S

Den elektroniske søger, var større, og søgeren er hurtigere og lettere. På det område, billeder, det kan nemt sammenlignes med sekventielle digitale spejlreflekskameraer som Nikon D4. Efter min mening, dette er en af de få EVF, som tilhængere af DSLR-kan bruges uden afsky forvirring.

Слот карты памяти на правом торце корпуса Sony Alpha A7S II
Kortet i holderen på højre side af sagen Sony Alpha II A7S

Батарейный отсек на нижней панели корпуса Sony Alpha A7S II
Batterirummet på undersiden af kroppen Sony Alpha II A7S

Men skærmen i sit design, og den samlede ydelse har ikke ændret sig. Bortset fra at den beslutning, der er lidt større, men erfaring er ikke påvirket. Legeplads med et tre-tommer LCD-matrix, der er knyttet til en tynd metalramme og er afbøjet af omkring 110 grader op og 45 grader ned. Design synes at være meget pålidelige, men i virkeligheden rammen har tydelige ribben, og det flade kabel er bøjet gnidningsløst gennem guider.

Экран и видоискатель Sony Alpha A7S II
Skærmen og søgeren Sony Alpha II A7S

Правая боковая грань корпуса Sony Alpha A7S II
Den højre side over for de boliger Sony Alpha II A7S

At finde fejl hos den eksterne udførelse Alpha A7S II er meget vanskeligt ulemper er alt for subjektiv, og er ikke så meget til en bestemt model, men i Almindelighed, den anden generation af “syvere”. Jeg ærligt kan ikke lide alt for lang slaglængde på udløseren, især i anden position – klik efter et let tryk for at udløse autofokus skal være klar, med en mere udtalt taktil feedback. Power-knappen for video-optagelse er også meget svingende. På den ene side, at det er fuldstændig beskyttet mod utilsigtet tryk, hvilket er godt. Men på den anden side for at trykke nødt til at gøre meget, meget usædvanligt bevægelse af tommelfingeren, hvilket resulterer i forståelse af sin højre hånd en smule svækket.

Stabilisering og hastighed

Nøglen til innovation af hele linjen af A7 II er den indbyggede mekaniske billedstabilisator. Lad mig minde om, at dette er en af de tre nuværende metoder til stabilisering, sammen med optisk og digitalt. Fordelen ved denne metode er, at det ikke afhænger af optik. E-mount og en kort arbejdstid segment giver dig mulighed for at anvende næsten enhver optik via en adapter, så ville det være logisk at sikre, at fordelene ved stabilisering var i stand til at opleve alle kategorier af brugere.

Seriøst, SteadyShot stabilisering virker også, selvom du sætte den gamle “Helios-44” med M42 gevind

Схема работы системы стабилизации изображения в Sony A7S II
Ordningen af systemet billedstabilisering i Sony A7S II

Stabilisering sker på fem akser (tilt-op / ned, drej til venstre / højre, drej med uret og mod uret, og offset-op/ned/venstre/højre) og giver en forstærkning på op til 4 stopper for eksponering. I kombination med høj følsomhed, der gør det muligt at tage klare billeder uden stativ, selv om natten. Nedenfor vil jeg give eksempler fra virkeligheden, der blev foretaget i de værste forhold fra det synspunkt af belysning uden stativ og uden at bruge rigtige høj ISO.

Det næste punkt på dagsordenen – forbedret autofokus. Men, i modsætning til Alpha A7R II, den nye “s” blev efterladt uden en hybrid, fasekontrast-system. Det stadig bruger modsætning metode til vejledning, men fokus punkter, var højere (169 vs. 25), og hastigheden er steget en smule.

Сенсор и металлический байонет Sony Alpha A7S II
Sensor og metal mount Sony Alpha II A7S

Sensoren, tilsyneladende forblev den samme, og det hele revisionen var koncentreret i den software, en del. Nemlig, forbedret støjreduktion algoritme, men vores test metode tager ikke højde for dette.

Sidste år ‘ s Alpha A7S er placeret som den optimale løsning til at indfange 4K-video, men deri lå den snigende marketing trick. Af sig selv, var kameraet i stand til at optage materiale i UltraHD, hun kunne kun output stream via HDMI, og for at registrere de nødvendige ekstern optager. I prisen, naturligvis var han ikke. Men nu er 4K (30 billeder per sekund, og en bithastighed på 100 Mbit/s) kan være gemt på hukommelseskortet, uden ekstra udstyr, men det SD-kort, vil behovet for et meget hurtigt kamera bare ikke tillade dig at begynde at skyde, hvis drevet ikke opfylder dens krav. Optagelse i lavere opløsninger er muligt med øget billedhastighed, eksempelvis, Fuld HD er optaget på 120 frames per sekund med progressive scan.

Optagelse uden regler

Efter testperioden kan være forvirrende at bemærke, at den omstændighed, at antallet A7S II er på samme niveau som i den fyldte A7R II. Længden af serien, selvfølgelig, uforlignelig, men stadig, hvorfor Sony har gennemført mindst 6 eller 7 billeder per sekund? Øget skyde-hastighed kunne være et yderligere argument for en 12-megapixel model. Men nej, alle kameraer i A7-familien (og den første og anden generation) giver et maksimum af 5 frames per sekund.

Følsomhed A7S II kan indstilles fra 100 til 409600 enheder. Modellen med index R lov til at accelerere op til ISO 51200, kan udvides op til ISO 102400. For at vurdere kvaliteten af billedet var der anvendes en standard-test scene, lys som en glødepære på 40 watt.

Sony Alpha A7S II, ISO 100
Sony Alpha A7S II, ISO 100

Sony Alpha A7S II, ISO 200
Sony Alpha A7S II, ISO 200

Sony Alpha A7S II, ISO 400
Sony Alpha A7S II, ISO 400

Sony Alpha A7S II, ISO 800
Sony Alpha A7S II, ISO 800

Sony Alpha A7S II, ISO 1600
Sony Alpha A7S II, ISO 1600

Sony Alpha A7S II, ISO 3200
Sony Alpha A7S II, ISO 3200

Sony Alpha A7S II, ISO 6400
Sony Alpha A7S II, ISO 6400

Sony Alpha A7S II, ISO 12800
Sony Alpha A7S II, ISO 12800

Sony Alpha A7S II, ISO 25600
Sony Alpha A7S II, ISO 25600

Sony Alpha A7S II, ISO 51200
Sony Alpha A7S II, ISO 51200

Sony Alpha A7S II, ISO 102400
Sony Alpha A7S II, ISO 102400

Sony Alpha A7S II, ISO 204800
Sony Alpha A7S II, ISO 204800

Sony Alpha A7S II, ISO 409600
Sony Alpha A7S II, ISO 409600

Støj bliver synlig starter med ISO 12800, men dens indvirkning på farvegengivelse og dynamiske område lidt. Med en yderligere forøgelse af følsomhed med et hak støjen stiger, men hans karakter ikke ændres. Og kun når de skifter til en ISO 51200 markante kvalitative spring i den modsatte retning: de farver, der begynder at forvrænge, og kornet bliver klart synlige, men alt i alt er kameraet er holdt perfekt. For maksimal følsomhed, oplysninger forbliver skelne, og farver gengives mere eller mindre ærligt. Selvfølgelig, miraklet skete ikke, og helt ren billeder på toppen af kameraet giver, men det bør erindres, at de fleste af analoger slet ikke i nærheden af at komme til et så højt niveau.

Jeg havde en chance for at teste kameraet er forbundet med en 35mm F1 linse.4, og har du haft til at dække blænde til at se på det reelle resultat af skydning ved høje ISO-værdier. I praksis er sådanne høje blænde glas næsten vil spare dig fra at skulle til at skyde på følsomheder over 25600 enheder.

Sony A7S II, ISO 12800, 35 мм, F2.0, 1/30 c
Sony A7S II, ISO 12800, 35 mm, F2.0, c 1/30

Sony A7S II, ISO 12800, 35 мм, F9.0, 1/30 с
Sony A7S II, ISO 12800, 35mm, F9.0, 1/30 sek

Sony A7S II, ISO 5000, 35 мм, F11, 1/60 c
Sony A7S II, ISO 5000, 35 mm, F11, 1/60 c

Sony A7S II, ISO 320, 35 мм, F4.0, 1/60 c
Sony A7S II, ISO 320, 35 mm, F4.0, 1/60 c

Sony A7S II, ISO 100, 35 мм, F4.5, 1/5000 c
Sony A7S II, ISO 100, 35 mm, F4.5, 1/5000 c

Sony A7S II, ISO 12800, 35 мм, F5.6, 1/30 c
Sony A7S II, ISO 12800, 35 mm, F5.6, 1/30 c

Sony A7S II, ISO 12800, 35 мм, F2.8, 1/20 c
Sony A7S II, ISO 12800, 35 mm, F2.8, 1/20 c

Sony A7S II, ISO204800, 35 мм, F2.8, 1/40 с
Sony A7S II, ISO204800, 35 mm, F2.8, 1/40 sek

Sony A7S II, ISO 100, 35 мм, F2.8, 1/200 c
Sony A7S II, ISO 100, 35 mm, F2.8, 1/200 c

Det eneste, der mirrorless kameraer i Almindelighed (og Sony Alpha A7S II) endnu ikke kan konkurrere med spejlet er batteriets levetid. I mangel af en optisk søger sin elektroniske tilsvarende (eller skærm) skal være konstant aktiv. Og det er det vigtigste element i forbruget. Ifølge CIPA-standard, en enkelt batteriopladning Sony A7S II er nok til 370 skud. Dette er væsentligt mindre end high-end digitale spejlreflekskameraer, der giver dig mulighed for at skyde omkring 1000 billeder, og lidt mindre end de oprindelige A7S. Påvirket af tilstedeværelsen af indbygget stabilisator. Den gode nyhed er, at den gadget leveres med to batterier på én gang og oplad dem inde i kameraet via USB til computer eller mobile batteri, eller ved hjælp af en separat opladeren fra stikkontakten i væggen.

For at spare på strømmen, vil jeg råde dig til at bruge søgeren (det er stadig mindre energi end skærmen), og deaktivere det integrerede Wi-Fi-modul umiddelbart efter lukning automatisk lukning tager ret lang tid.

Hvad er resultatet?

Man kan argumentere uendelighed om der er bedre, DSLR eller mirrorless. Men disse tvister, der i sidste ende kommer til at intet bly. Sony meget trygt fanget en niche full frame kameraer med udskiftelige objektiver, og meget selvsikker foran de nærmeste konkurrenter. Måske, teknisk set er den anden generation af A7S ser ikke så spektakulære som A7R II. Der var i fokus hybrid, og den sensor, der anvendes bagsiden belysning teknologi. Men disse modeller er godt fordelt, og ingen intern konkurrence mellem dem. A7S II er meget velegnet til reportage-genren, på grund af den høje følsomhed og gode resultater, når der optages i mørke. A7R II, men bør snarere være af interesse for Studio fotografer og dem, der skyder for at udskrive store formater.

Полное семейство второго поколения Sony Alpha A7 II
Komplet familie af anden generation af Sony Alpha A7 II

Er der nogen mening i at skifte fra on A7S A7S II? Fra det synspunkt af den fotograf, hellere nej end Ja. Du vil næppe lægge mærke til forskellen i billedkvalitet med høj følsomhed, således at pengene er bedre brugt på bedre optik og vente på udgivelsen af den tredje generation “syvere” Sony. Men operatørerne grunde til at opgradere vil være mere. Første kit for optagelse i 4K vil blive mindre og lettere på grund af bortfald behov for en ekstern optager. For det andet, det nye kamera understøtter tilstande gamma-S-Log for en mere fleksibel og praktisk farve korrektion. Og for det tredje, A7S II giver dig mulighed for at bruge ekstern strømforsyning direkte i processen med at skyde. Tidligere, er du nødt til at stoppe med at oplade batteriet, men nu kameraet fortsætter med at optage med de tilsluttede adapter.