Gadget Ogling: Custom Kicks, Hjärtslag Tricks, och Plockar Office

207

Välkomna, alla, till Gadget Drömmar och Mardrömmar, den kolumn som utför den senaste gadget meddelanden genom linsen på lite för mycket äggtoddy. Ja, även så här tidigt i December.

I vår släde denna vecka är sneakers med en anpassningsbar skärm, ett system för återvinning av papper, ett sätt för avlägsen älskare att känna sig närmare varandra, och en annan metod för att göra glass.

Som alltid, detta är inte recensioner och betyg anger endast hur mycket jag skulle vilja prova varje objekt.

Hot Kliva

Jag är knappast den mest eleganta gent runtom i staden, men även jag skulle överväga att bära ett par sneakers som jag kan pryda min smak som helst genom sina anpassningsbar display.

ShiftWear ‘ s sneakers kan du välja mellan otaliga färgglada eller till och med animerade mönster via en app. Eftersom displayen är E-Ink-baserad, batteriförbrukningen är låg, och en avgift som varar i cirka 30 dagar — men animerade ser mer makt hungriga. Batterierna laddas med varje steg du tar.

Du kan skapa din egen design och sälja dem på en marknad för andra att njuta av. Skor är tydligen robust — de är vattentät upp till 5 meter och har sulor belagd med Kevlar fibrer. Om crowdfunding kampanj når OSS$3 miljoner, ShiftWear är även lägga vattentät högtalare.

Jag brukar inte spendera mycket på mode. Jag stolthet komfort över stil, och det finns alltid något annat jag kan göra med mina pengar, så jag välja för enkla, funktionella kläder.

Men det är en del av mig som önskar att jag var en fashionista. Jag skulle inte köpa nya sneakers varje månad, men med ett par som kan se olika ut varje dag är något jag verkligen skulle njuta. Plus att jag verkligen skulle få tillfredsställelse från att skicka en något hemligt meddelande till själviska folk som insisterar på att hålla sina ryggsäckar på i kollektivtrafiken — om de skulle hända att titta ner.

Betyg: 4 av 5 Flashiga Footwears

Slå Drömmar

En Apple-Klocka är mer spännande funktioner — eller creepier, beroende på ditt perspektiv-är att dela dina hjärtslag.
Pillow Talk är en enhet som gör det möjligt för användare att göra detsamma, men mer passivt.

Tanken är att det kommer att låta par som förutom att dela med sig av sina hjärtslag att främja en känsla av intimitet medan alla ligger i sängen ensam. Det är inte riktigt samma sak som att sova i samma rum, men det kan vara bättre än ingenting.

Varje partner bär ett armband som synkroniseras till en smartphone-app, och bärare kan också pryda hörlurar för att lyssna på sin partner är hjärtats rytmer. Det är mer kostnadseffektivt än ett par av Apple Klocka, med en uppsättning av en högtalare och en enda band som kör $78 till lägsta crowdfunding nivå.

Även om jag kan uppskatta att vilja känna mer kopplade medan ens partner är borta, är det verkligen att vara genom att dela hjärtslag? Det är lite nervöst, och jag tror inte att jag skulle vara bekväm att förmedla mina hjärtslag.

Vad hände med idén om att vila bärbara datorer på varje lands respektive sida av sängen och lämnar webbkameror på hela natten? Vi behöver hålla upp den traditionella former av kommunikation på Internet på något sätt.

Betyg: 3 av 5 Drivs Pulser

Paper Power

Epsons PaperLab är ett system för kontor som förvandlar gammalt papper i färska blad genom att bryta ner och återanvända fibrer. Det kan avge upp till 6,720 ark per typiska åtta-timmars arbetsdag, och det går att justera storlek, vikt och densitet papper som behövs.

Det är en välkommen flytta från Epson, särskilt som det är ett miljövänligt system. Till skillnad från traditionella metoder, det behöver inte vatten för att återvinna papper.

Jag skulle känna mig mycket mindre skuld om crafting någonsin-så-något obscent klotter under möten kontor om jag visste att papperet inte skulle gå till spillo.

Betyg: 4 av 5 Dåliga Ritningar

Glass-Dröm

En av mina favorit saker av detta förra sommaren var slås ut glass med fäste för min stand mixer för första gången och skapa några utsökta frysta godsaker. Det finns ett problem med det, dock, eftersom de stora bifogad fil har att spendera minst en dag i frysen innan den är redo för användning. Som någon med en blygsam storlek frys, detta medför vissa komplikationer.

IceBella är både små och redo att användas när som helst. I stället för att, säg, min frysta ärtor inuti skålen av stand mixer kvarstad, jag kan placera min glass blandningen i IceBella och placera den i frysen i ca 30 minuter för att låta det arbeta dess läckra magi utan att det tar upp för mycket utrymme för länge.

Vad som är konstigt här är att IceBella måste anslutas till ett uttag till arbete, vilket innebär att du har fått en ful kabel-släpande från frysen till närmaste eluttag. Om det fanns ett sätt att göra detta till en batteri-drivna system, skulle jag vara mycket mer öppen för det. Plus, jag älskar att se de glass pressa i min nuvarande setup, och undrar exakt hur mycket jag skulle kunna halsduk ner i min första provsmakning.

Betyg: 3 av 5 Mint Choc Chip

Kris Holt är författare och redaktör med säte i Montreal. Han har skrivit för the Daily Dot, The Daily Beast, och PolicyMic, bland andra. Han är Skotsk, så skulle föredra, om ingen använde ordet “fotboll” i hans sällskap. Du kan ansluta med Kris på
Google+.