Apple Angivelig å Utvikle Mobile Gpu-er, som Det Fortsetter å Redusere Avhengigheten av Andre

164

Fremtiden for iPad, iPhone og andre mobile Apple-produkter kan benytte selskapets egen mobil grafikk-enheten. I henhold til “grafisk industri kilder”, Apple har vært i hemmelighet å arbeide på sin egen grafikkprosessor for et par år nå.

Apple tiden mandater utformingen av prosessoren som går inne i sine produkter, og snart kan det ha full kontroll over GPU som godt. Ifølge en rapport på Fudzilla, har selskapet jobbet på mobile Gpu-er “under ekstreme hemmelighold for noen år siden.” Det er ingen fast på tidslinjen når disse Gpu vil være klar, om noen gang.

Apple har lenge lettelse opp på Imagination Technologies, en teknologi selskap som fokuserer på halvledere og immaterielle lisensiering, for sin Gpu-er. Apple har gjort investeringer i det som er godt, og eier så mye som 10 prosent eierandel i Fantasien Teknologier. Det Britiske selskapet er kjent for å levere Gpu-er til en lav pris. IPad Air 2, for eksempel, hus Imagination Technologies’ PowerVR GXA6850 octa-core prosessor.

Apple har prøvd å bli mindre avhengig av andre for innmaten på sine produkter. Dette, i sin tur, kan ha betydelig nytte av selskapet-noe som gir det deg full kontroll over komponenter og deres produksjon, bedre integrering med andre komponenter, enestående teknologier, og muligens lavere samlede kostnader.

En nyere trend i bransjen viser at hver gigantiske ønsker å ha et komplett si på komponenter som deres produkter anta. Rivaliserende selskapet Samsung bygger sin egen prosessor og GPU, for eksempel. Google sies å arbeide med prosessor beslutningstakere til å utforme prosessorer i sine produkter.

Gjennom årene, Apple har kjøpt opp en rekke semiconductor bedrifter, P. A. Semi og Intrinsity for å nevne noen, som kan ha samlet for å gi det kompetanse til å trekke ta over produksjonen aspekt som godt. Og vi har sett noe av det allerede. Den har brukt sine egne prosessorer siden A6-brikkesett, som ble brukt i iPhone 5.

Separat, Fudzilla også bygger opp under på en tidligere rapport som sa at Apple jobbet med Intel for den neste iPhone. Apple tiden er avhengig av Qualcomm for LTE-modem, men chipmaker angivelig har en “hær” som arbeider på chips for Apples neste flaggskip smartphone. Rapporten lagt til at Apple kan også siden med Intel for neste SoC, hvis sistnevnte klarer å treffe noen “produkt milepæler.” Under partnerskapet, hvis det skjer, Apple ville stole på chipmaker for å fabrikkere sin Ax-serien av SoCs, integrert med Intels LTE-modem-teknologi.

Last ned Gadgets 360-app for Android og iOS for å holde deg oppdatert med den nyeste tech nyheter, produkt
anmeldelser og eksklusive tilbud på de populære mobiler.