MTS lärt mig hur man betalar i Google Play med en abonnent konto

258

Operatören MTS aviserade om möjligheten att göra inköp av innehåll på webben Google Play store med en abonnent konto. Operatören kommit överens med Google och MTS abonnenter kommer att få rabatter på upp till 50% på spelets innehåll i populära spel som Township (Playrix), Kung av Tjuvar (av ZeptoLab), Heroes of Utopia (My.Com), att Gå i Krig Robotar (av Pixonic) och 2 Försvarare (Snöig). Rabatter kommer att vara giltig inom en månad från den 17 December, men inte i alla spel på en gång, men varje vecka är olika.

Om betalning inte behöver binda Bank-kort, du behöver bara ange numret på den mobila enheten i inställningarna för ditt Google Play-konto och sedan välja denna betalningsmetod som vid köp.

Observera att möjligheten att betala för inköpen i Google Play med en abonnent konto som konkurrenter, operatörer Beeline och MegaFon för ganska lång tid.