Audiophile smartphone Marshall London öppnar i Ryssland

268

Den operatör av trådlösa nätverk, VimpelCom (Beeline märke) har publicerat på sin webbplats information om de förestående starten av försäljningen av smartphone Marshall London. Minns modell presenterades i juli 2015, en välkänd audiofil-företaget Marshall. VimpelCom kommer att börja sälja Marshall till London från och med den 16 December 2015 till ett pris av 35 990 rubel.

Stor uppmärksamhet ägnas åt Marshall i London musikaliska egenskaper. Som tillverkaren lovar, smartphone kommer att kunna “crystal clear” för att spela upp filer i FLAC-format. Mikrofonen är utformad för att ge tydliga ljud och brusreducering. Toppen av smartphone finns det två audio 3,5 mm-kontakt som gör att två användare att ansluta hörlurar och lyssna på musik, och var och en i sin volym. Speciella M-knappen kommer att ge snabb tillgång till all musik spelare, inklusive förinstallerad-spelare som har stöd för många populära format, inklusive MP3 -, MP4 -, AAC-och så vidare. Dessutom smartphone är utrustad med en Wolfson WM8281 ansvaret för en god kvalitet.

Som för andra funktioner, smartphone har en 4,7-tums IPS-skärm med en upplösning på 720p, Qualcomm Snapdragon 410, 2 GB RAM, 16 GB internt flash-minne, plats för microSD-kort, 8-megapixel främsta kamera, 2-megapixel framsidan kamera, batterier på 2500 mAh och operativsystemet Android 5.0.2 Lollipop.