Adidas præsenteret printet på en 3D printer sko fra havet affald

1049

adidasparleylede

Adidas er aktivt arbejder på at finde måder at anvende moderne teknologier til behandling af affald i fremstilling af sko. Så, denne sommer virksomheden indført sko, der næsten udelukkende består af oceanisk snavs. Dette produkt markerede begyndelsen på et samarbejde mellem Adidas og Parley — organisation, der kæmper mod forurening af world ocean.

Nu Adidas har gået et skridt videre: det selskab, der har udgivet et nyt, trykt på 3D-printeren sneakers, der er fremstillet af polyester og garn (sådanne netværk er normalt bruges til fiskeri). Den øverste del af Skoen er også lavet med brug af plast affald fra havet, hvilket gør det nye koncept til øko-venligt sko.

411791-1

Der er i øjeblikket ingen oplysninger, når disse 3D-printet kører sko lavet af genanvendt affald, der forventes at ramme butikkerne, men Adidas og Parley hævde, at det er deres umiddelbare mål.

Ifølge materialer Engadget.com