Tandlæger har fundet en måde at lette symptomer på Tourettes syndrom

6

For nylig skrev vi om en usædvanlig sygdom i nervesystemet, der ikke er modtagelige for behandlingen, Tourettes syndrom. Fra denne sygdom, der påvirker ca 10 børn ud af 1.000 og de har ufrivillige trækninger i ansigtet, råber bandeord og ukontrollerbare bevægelser af hænderne. Forskerne mener, at årsagen til denne usædvanlige sygdom ligger i arvelighed, men effektiv metode til behandling, og de er stadig ikke opfundet. Det ser ud til, at behandling af denne sygdom skal beskæftige sig med neurologer og læger i de allierede linjer, men den metode til at bekæmpe symptomer på Tourettes syndrom, og til alles overraskelse, blev opfundet af den Japanske tandlæger.

Fra Tourettes syndrom påvirker både børn og voksne, men den nøjagtige statistiske data er ikke

Typisk, i dag, behandling af Tourettes syndrom udgør en blokering af “lykke hormon” dopamin med alle former for narkotika, fordi dette hormon udskilles især hos patienter, der er aktive. Også nogle læger ordinere til patienter elektrisk stimulation af hjernen og psykoterapi, men disse metoder, der beskæftiger sig med ufrivillige tics ikke hjælp til at håndtere de symptomer, indtil den stopper. Men den metode, opfundet af den Japanske tandlæger på klinikken på Osaka University, var i stand til at reducere mængden af tale og motoriske tics hos 22 patienter.

Hvordan at slippe af med Tourettes syndrom?

De frivillige blev bedt om at bære en tand splint, at tandlæger normalt ordinere til at rette skæve tænder eller behandling med slibning af tænder under søvn. Til overraskelse for forskerne, straks efter at sætte på dæk, mennesker med Tourettes syndrom blev straks rolig og næsten trak et ansigt. Før sætte på dæk, de frivillige vurderet frekvens af ufrivillig flåter på en 60-point-skala, med et gennemsnit på 15 point. Efter at sætte på dæk, de har sænket den gennemsnitlige score op til 8 point.

Af den måde, for nylig tandlæger første gang i historien rejst emalje

Ser man på disse tal, som det kan synes, at symptomerne på Tourettes syndrom svækket, ikke så meget som jeg gerne ville. Men i videoen nedenfor forskel mellem hyppigheden af ufrivillig flåter, før og efter at sætte på dækket lige fanger øjet. Det er muligt at lægge mærke til, at patienter, der næsten straks finde fred, og deres ansigter slappe af.

Tandlæger bemærkes, at den yngre patienten var, jo bedre var resultatet. Hvad der præcist er forbundet beroligende virkninger af dentale skinner, er de stadig ikke kan forklare. I det øjeblik, de har to antagelser. Den første er, at den beroligende virkning kan være forbundet med placebo fænomen, når patienten inspirerer ham selv, der hjælper ham med at slippe af med sygdommen. Den anden ligger i den potentielle indvirkning af dækkene på de nerveender, der sender hæmmende signaler til ø-regionen af den cerebrale hemisfærer af hjernen, der er særligt aktive i forhold til mennesker med Tourettes syndrom.

Tror du ikke denne metode til behandling af sygdomme i nervesystemet er for underligt? Lad os dele dine meninger i kommentarfeltet, eller i vores Telegram chat.