Noen Arbeider på en iOS-Drevet Stereo AR Headset

15

Illustration for article titled Someone Is Working on an iOS Powered Stereo AR Headset Foto: Tony Avelar (AP)

Apples iPhone hendelsen tirsdag kom og gikk uten noen omtale av den tech giant ‘ s planer for augmented reality, men iOS 13 koden gravd opp av utbygger Steve Troughton-Smith ser ut til å referere til en “Styrbord” rammeverk for stereo-AR, per 9to5Mac, og stereo betyr AR AR briller.

Det er ikke klart hva slags enhet Apple kan være i arbeid på mulighetene spenner fra lange-ryktet “Apple-Briller” til et produkt som Google ‘ s Daydream, som monterer en telefon på brukerens ansikt. Styrbord viktig oppdaget av Troughton-Smith ser ut til å instruere utviklere på hvordan du skal kjøre stereo AR apps uten å bruke en enhet som heter “Garta,” som kan bli at Apple AR utstyr eller noe annet.

Koden, med referanser til Styrbord og Garta, ble først rapportert forrige uke av MacRumors og Troughton-Smith ‘ s discovery vises, for å bekrefte at rapporten. Han fant koden i iOS 13 Golden Master, samt 13.1 beta 3.(Apple begynte seeding golden master for utviklere denne uken.)

Troughton-Smith skrev på Twitter at koden inneholder også en “gamepad-profil for en enhet som er ment å brukes mens du bruker stereo AR apps”, og StarBoardServices framework “synes å legge ved en UIScene til OS mye som CarPlay eller en ekstern skjerm kan.” Disse to faktorene førte Smith til å overveie om Apple er testing stereo-AR som er gjengitt på en iPhone selv med en håndholdt kontroller festet.

Som kan meget vel være mulig—spesielt hvis maskinvaren som er nødvendig for et briller er ennå ikke klar, og selskapet trenger for å begynne å jobbe på apps. Tror utvikler konsoller seedet til spillutviklere godt i forkant av finalen spillkonsoller. De er vanligvis hacket sammen produkter som fokuserer på å oppføre seg som det endelige produktet, selv om de ser ikke ut som det.

Apple Insider forklarer at readme-filen i spørsmålet vises det til å se bytte visning av innhold “i og ut av HME-modus,” med “Garta” konfigurasjon kan også henvise til fysiske headsettet i spørsmålet:

Mer interessant er en “les meg” – filen som går gjennom prosedyrene for testing stereo AR apper på iPhone, en beredskap tydeligvis laget for ansatte som ikke har tilgang til headsettet. Filen notater interne iOS-versjoner kommer med en “STARTester” app som kan veksle visbar innhold i og ut av HME-modus når den brukes sammen med en annen eiendel, kalt “starboardct1.”

Innstilling av systemet staten til et “slitt” HME-konfigurasjon, for eksempel en prototype kalt “Garta,” vil gjelde skjevheter knyttet til at enheten. Innstillingen staten tilbake til “holdt” returnerer app tilbake til “normal” – modus, som er assumedly vanlig 2D-rendering.

Det er ikke klart hva en HME er. VR hodetelefoner er ofte kalt HMDs, eller head-mounted display. Gitt Apples kjærlighet for “erfaringer”, en HME kunne være en “head-mounted-opplevelse.”

Det er fortsatt ingenting offisielle her, og tilstedeværelsen av koden betyr ikke at Apples enhet er rett rundt hjørnet (selv om det er ikke henvise til en uferdig prototype eller kompatibiliteten for en enhet fra en tredjepart). Som Apple Insider bemerket, analytikere forventet selskapet til å lansere en AR-headsettet i 2020, men rapporter i juli indikerte at prosjektet ble satt på ubestemt hold.

Hvis du vil vite mer detaljer om Apples AR maskinvare kan du kontakte oss via SecureDrop eller send meg en linje.

Deler Denne Historien