Scribd Copyright Robocops Er Automatisk med å Ta Ned Mueller Rapport

23

President Donald Trump “waves” to supporters after arriving at his Mar-a-Lago resort on April 18, 2019 President Donald Trump “bølger” til supportere etter ankomst til hans Mar-a-Lago resort on April 18, 2019Photo: Getty Images

Scribd har blitt et populært sted for folk å laste opp PDF-dokumenter som du vil dele med verden. Men hosting nettstedet er algoritmer ikke håndtering utgivelsen av Mueller Rapport veldig godt, ifølge en ny rapport fra Kvarts. Scribd er roboter er flagging dokumentet som et åndsverk, til tross for det faktum at, som en statlig produsert dokumentet, det er i public domain.

Den Mueller-Rapporten, som dokumenter Trumf-regimets mange kontakter med russiske regjeringen samarbeidspartnere i de fører opp til presidentvalget i 2016, samt Trump innsats for å hindre etterforskningen mot ham, ble tilbudt gratis, men noen utgivere er å selge det som en bok.

Det er ikke klart hvorfor Scribd algoritmer er flagging dokumentet, og det San Francisco-baserte selskapet ikke umiddelbart svare på Gizmodo forespørsel om kommentar fredag ettermiddag. Men Scribd offisielle Twitter-konto var å dele rapporten i går, og mange mennesker var laste opp dokumentet etter at det traff det AMERIKANSKE justisdepartementets nettside på nøyaktig 11:00 am OG i går.

Justisdepartementet servere var tydeligvis overbelastet av oversvømmelse av interesse, så mange rapporterte at de ikke være i stand til å laste ned dokumentet etter at den først ble utgitt. For å gjøre ting enda mer komplisert, DOJ ‘ s versjon av dokumentet ble ikke søkbar, så det ble enda mer viktig at den historiske 448-siders rapport som lastes opp på flere steder i et format som var blitt omvendt ved hjelp av OCR-programvare.

Kvarts rapporter som sin egen versjon av dokumentet ble flagget på grunn av “Scribd er BookID copyright protection system” som “funksjonshemmede” for å laste opp sine.

Den automatiske e-post som Kvarts fått bekreftet at deres opphavsrett robocops, “fra tid til annen vil finne legitime innhold som en mulig overtredelse.” Kvarts rapporter som sin opplasting av Mueller Rapporten ble gjeninnsatt raskt etter at nyheten området protesterte.

Andre internett-plattformer som YouTube har lignende tiltak i stedet for å flagge materiale som kan krenke opphavsretten. Men det er ikke alltid roboter som tar ned helt akseptabelt materiale. Snakker av personlig erfaring, at jeg jevnlig har opphavsrett troll som hevder eierskap av offentlig domene -, regjerings-laget videoer som jeg opp til min personlige YouTube-konto. Og det er egentlig ikke noe jeg kan gjøre bortsett fra konkurransen opphavsrett kravet og tilbringe tid gir bevis for at det er i den offentlige sfæren.

Scribd er stor, men det finnes andre alternativer for å laste opp dokumenter som ikke vil bli tatt ned av automatiske systemer. Jeg er en stor tilhenger i Internet Archive, som introduserte bygg har i de senere årene, er en av grunnene til at folk elsket Scribd når det først ble lansert i 2007. Men du trenger ikke Scribd lenger. Og det er nok av lett-å-finne kopier av Mueller Rapport over på Archive.org.

[Kvarts]

Deler Denne Historien