Fyret Apple Executive anklaget for Forbrydelse, Han Var Meningen at Forhindre

29

Foto: Drew Angerer (Getty)

Gen Levoff, en tidligere Næstformand for selskabsret ved Apple, blev anklaget for insiderhandel på onsdag af den AMERIKANSKE Securities and Exchange Commission.

Levoff, der var indtil sidste år ansvarlig for Apples overensstemmelse med SEC, blev fyret i September 2018. Han er anklaget for handel på insider information til otte år til overskud på næsten $400,000.

SEC klage, trykt i fuld nedenfor, hævder, at Levoff få tidlig adgang til den private indtjening resultater og oplysninger, som iPhone-salget blev misbrugt.

“For eksempel, i juli 2015 Levoff modtaget materiale, ikke-offentlige finansielle data, som viste, at Apple ville gå glip af analytikernes tredje kvartal vurderinger for iPhone-enhed, salg,” klagen læser. “Fra juli til 17 og den offentlige version af Apple’ s kvartalsvise indtjening oplysninger på juli 21, Levoff solgt omkring $10 millioner dollars af Apple lager – stort set alle sine Apple-holdings – fra hans personlige kurtage konti.”

Levoff var en ti-årig veteran på Apple. Da han blev fyret, den 44-årige havde været tjener som Senior Director for Corporate Lov til Apple.

Levoff ikke kun nægtede at følge Apple ‘ s “blackout” periode for værdipapirtransaktioner, han stod i spidsen for at advare medarbejdere til detaljerne i blackout perioder, at han fortsatte derefter med at bryde. Apple ‘ s egne insiderhandel politik, som Levoff hjulpet med at skrive, advaret om muligt civil-og strafferetlige sanktioner.

“I virkeligheden, Levoff fælles ansvar for at sikre, at medarbejderne overholdt Apple insider-handel politikker,” SEK afgifter. “Mindst tre gange i 2010 og 2011, Levoff sendte e-mails til medarbejdere i virksomheden underrette dem om, at et blackout periode, var ved at begynde, og at de blev forbudt at handle med Apple værdipapirer for varigheden af den periode,. I virkeligheden, Levoff sendt to sådanne e-mails umiddelbart forud for hans insider-handel i 2011.”

SEC selv i prisen teksten af e-mail-Levoff sendt ud. Her er den første sætning, alt i caps lige så Levoff sendt det til dig: “HUSK, at HANDEL ER IKKE TILLADT, uanset OM ELLER IKKE I ET ÅBENT handelsvindue, HVIS DU er i BESIDDELSE af ELLER HAR ADGANG TIL væsentlige OPLYSNINGER, SOM IKKE ER BLEVET AFSLØRET OFFENTLIGT.”

Apple har ikke reageret på en anmodning om kommentarer.

Her er den fulde SEK klage:

Dele Denne Historie