LinkedIn Is Zwenkbare Harder In Video

26

Foto: Paul Sakuma (AP)

Als je net als mij, je denkt van LinkedIn als de laatste plaats waar u wilt dat om tijd te besteden aan online. Het is boordevol van spam, vaag business-thema-blog-berichten dat het bereik van de volkomen eindeloze en inzichten niemand gevraagd om bizarre rants, en UI beslissingen die lijken ontworpen te roepen het gevoel van een kelder kast. Dat is niet eens het tellen van de controverse over sommige van het gebruik van gegevens van de gebruiker. In het beste geval is het Dilbert van sociale media, en in het ergste geval is de… Scott Adams van sociale media.

Nou, goed nieuws! Nu gaat het beginnen proberen om u nog meer video.

TechCrunch meldde maandag dat LinkedIn lanceert LinkedIn Live “geven van mensen en organisaties de mogelijkheid tot het uitzenden van real-time video en selecteer groepen, of naar de LinkedIn-wereld in het algemeen.” Het is gericht op de soort van inhoud die gebruikers naar alle waarschijnlijkheid niet echt willen om naar te kijken, maar misschien op een bepaald punt of een ander verplicht om in te loggen en staren voor professionele redenen:

Eerste live-content die LinkedIn hoopt uit te zenden in lijn met de aard van het onderwerp misschien al zien in de LinkedIn-nieuws-feed: het plan is om via conferenties, product aankondigingen, Q&As en andere gebeurtenissen geleid door beïnvloeders en mentoren, kantoor-uren van een grote tech bedrijf, winst oproepen, afstuderen en prijsuitreikingen en meer.

… [Lancering parters] zijn Wirecast, Switcher Studio, Wowza Media Systems, Socialive en Brandlive, “met meer te komen in de volgende weken,” zei LinkedIn.

Hier is een voorbeeld van hoe dat eruit zou kunnen zien, per TechCrunch, compleet met fascinerende opmerkingen als “Wat was de grootste uitdaging waar u mee te maken als een bedrijf dit jaar?” en “Interessant perspectief…”:

Afbeelding: LinkedIn (TechCrunch)

LinkedIn heeft al een video voor ongeveer 17 maanden, volgens TechCrunch, maar de directeur van product management Pete Davies vertelde de site die een Live optie is de “meest gevraagde functie.” Video advertenties zijn ook lucratief, en de recente aangiften van de eigenaar, Microsoft, worden aangegeven dat de ad bedrijf is hard aan het groeien op het LinkedIn-platform. TechCrunch opgemerkt dat LinkedIn kan ook in het genereren van inkomsten, van kansen, zoals premium video-feeds (conferenties, enz.) of het opladen van bedrijven uit te zenden zaken als winst rapporten, al is LinkedIn niet te vermelden of het overwoog de mogelijkheden.

In ieder geval, LinkedIn Live zal worden uitgerold naar de gebruikers selecteren die in de VS in een invite-only beta snel. Ergens daarna zal samen met andere recent toegevoegde functies zoals voicemail en “Student Voices,” een Snapchat Verhalen-zoals video-product. Genieten.

[TechCrunch]

Deel Dit Verhaal