President Trump Spotter Amazon ‘s” Jeff Bozo’ Under Sinnsforvirret Twitter Rant

21

MacKenzie Bezos og Jeff Bezos i en fil bilde fra 2013Photo: Getty Images

President Donald Trump, en unindicted co-bens og mistenkt Manchurian candidate, sendte en masse sinnsforvirret tweets i løpet av helgen. Men en av de mest bisarre rants målrettet Amazon KONSERNSJEF Jeff Bezos. President Trump referert til milliardær tech grunnlegger og eier av the Washington Post som “Jeff Bozo.”

“Så lei for å høre nyheter om Jeff Bozo blir tatt ned av en konkurrent som rapportering, jeg forstår, er langt mer nøyaktig enn rapportering i hans lobbyist avis, Amazon Washington Post,” President Trump twitret på 8:45pm ET siste natt. “Forhåpentligvis papiret vil snart bli plassert i bedre og mer ansvarlig hender!”

Hva i helvete er president snakker om? Trump, som for tiden holder regjeringen gissel over sitt forslag til veggen på USA-Mexico grensen, har gjentatte ganger fornærmet Washington Post i løpet av hans tid som president. Men presidenten er trolig opprørt over papiret s siste rapport fra lørdag at Trump har gått til ekstraordinære langt for å skjule sine samtaler med russlands President Vladimir Putin.

I henhold til Innlegget, President Trump har tidligere beslaglagt notater for hans tolk og fortalte sin språkforskeren ikke å diskutere med andre Amerikanske myndigheter møtene han hadde med Putin. Innlegg åpenbaringer kom på hælene av en fordømmende rapport fra the New York Times at FBI hadde åpnet en etterforskning i 2017 om muligheten for at Trump var å opptre som en agent for den russiske regjeringen. Det er uklart om at etterforskning pågår.

“Konkurrent” nyhetskanalen at Trump refererer til er mest sannsynlig National Enquirer, som har vært følgende Bezos veldig tett, og har publisert private tekstmeldinger mellom Amazon-grunnlegger og hans elskerinne, Lauren Sanchez. Bezos kunngjorde forrige uke at han og hans kone på 25 år, MacKenzie Bezos, er å bli skilt. Presidenten er i hovedsak si at National Enquirer er “mer nøyaktig” enn the Washington Post, som ville være en rimelig morsom brenne hvis det ikke kommer fra en mann som har eget skjønn, å starte dusinvis av kjernefysiske våpen når som helst han liker, enten du starter tredje Verdenskrig eller rett og slett slutter livet på Jorden slik vi kjenner det.

President Trump har en historie av å være besatt av skilsmisser av sin velstående mann “venner”, og har commiserated med dem over den finansielle vilkår for sine skilsmisser. Når du blir spurt om Bezos skilsmisse på januar 10, President Trump sa merkelig, “jeg ønsker ham lykke til, det kommer til å bli en skjønnhet,” sannsynligvis henviser til den enorme mengden av penger som vil bli fordelt mellom Jeff Bezos og MacKenzie Bezos.

Trump andre tweets i løpet av helgen inkludert alt fra påstander om at det er ingen kaos i det Hvite Hus (motstridende, både nyheter og enkel sunn fornuft) til angrep på FBI. Presidenten har også sendt en utrolig rasistiske tweet siste natten om Senator Elizabeth Warren ‘ s siste Instagram livestream hvor hun drakk en øl og snakket med mannen i hennes kjøkken.

“Hvis Elizabeth Warren, ofte referert til av meg som Pocahontas, gjorde dette kommersiell fra Bighorn eller Skadet Kneet i stedet for henne kjøkken, med sin mann kledd i full Indiske klær, ville det ha vært en smash!” Trump twitret.

Ingenting bør overraske oss lenger, men det er fremdeles sjokkerende å se slike nakent rasistiske ting blir sagt av president.

I mellomtiden regjeringen er fortsatt stengt, TSA linjer på flyplasser er stengt som arbeidstakere som ikke har råd til bensin for å kjøre i, og en fjerdedel av State Department ansatte i utlandet ikke får en lønnsslipp. Som siste del er åpenbart en spionasje gullgruve for America ‘ s Nye Kalde Krigen motstandere som er nå i stand til å utnytte folk som sliter økonomisk og potensielt betale for informasjon.

Velkommen til dag 24 av Trump ‘s government shutdown” med ingen ende i sikte. Presidenten kan eller ikke kan være i takknemlighetsgjeld til den russiske regjeringen, og han bare sitter i det Hvite Hus tvitrer de mest rasistiske, ekle, og smålige ting du kan forestille deg.

President Trump, en trussel mot usas nasjonale sikkerhet, sitter i det Hvite Hus på januar 11, 2019Photo: Getty Images

Det er både imponerende og skremmende at det er der vi er i, men det er veldig lite som den gjennomsnittlige Amerikaner kan gjøre for å fikse det. Alt er i hendene på Senate Majority Leader Mitch McConnell, og han har vært AWOL for uker.

Det er vanskelig å forestille seg en tid før det alltid var i kaos over hele den AMERIKANSKE regjeringen, men hele denne opplevelsen er også et testament til hvor raskt vi kan bli akklimatisert til bisarre situasjoner. America ‘ s mest grunnleggende institusjoner faller fra hverandre og men livet går videre. Livet kan være påviselig dårligere for millioner av Amerikanere, men livet går videre.

Deler Denne Historien