Stephen Hawking er Rullestol og doktoravhandling Selge i Multimillion Dollar Auksjon

51

En bok som er signert med en tommel print av Stephen Hawking.Foto: Frank Augstein (AP)

Et utvalg av arbeid og eiendeler på slutten av den teoretiske fysikeren Stephen Hawking snappet hundrevis av tusenvis av dollar per element i en fersk Christie ‘ s auksjon. Blant de elementene som selges var hans motorisert rødt skinn rullestol og en kopi av sin doktorgradsavhandling Egenskaper av Ekspanderende Univers—en av fem kjente eksemplarer som selges for 296,750 pund ($387,402) og 584,750 ($763,381) henholdsvis.

Elementene var inkludert i auksjonshuset Christie ‘ s auksjon “På Skuldrene til Kjemper”, som kjørte Okt. 31 Nov. 8 og inkludert håndskrevne dokumenter fra andre brainiacs Isaac Newton, Charles Darwin, og en fyr som heter Albert Einstein. Auksjon elementer som tilhører Hawking også inkludert en kopi av boken A Brief History of Time signert med sitt avtrykk som selges for 68,750 pund ($89,751), hans Alpha Industries bomber jakke som selges for 40 000 pund pund ($52,219), og en samling av medaljer og utmerkelser som selges for 296,750 pund ($387,402).

I tillegg til Hawking personlige dokumenter og elementer, en original produksjon skript for Stephen Hawking ‘ s siste opptreden på The Simpsons—der han ble portrettert som en disc-jockey med gull kjeder og en Kangol lue—som også selges 6,250 pund ($8,157). En invitasjon til hans berømte Mottak for Tiden Reisende snagged 11,250 pund ($14,682).

Foto: Frank Augstein (AP)

“Stephen Hawking var en stor personlighet over hele verden,” Thomas Venning, leder av Bøker og Manuskripter avdeling på auksjonshuset Christie ‘ s i London, fortalte Reuters før auksjonen. “Han hadde en utrolig evne til å få kontakt med folk.”

Hawking er rød stol var blant en av de tidligste rullestoler han brukte etter at han ble diagnostisert med amyotrofisk lateral sklerose (ALS). Den ble solgt for nesten tjue ganger hva det var forventet å snappe på auksjon, og salget vil gagne både Stephen Hawking Foundation og Motor Neurone Sykdom Association.

Ifølge the Guardian, den anerkjente fysikeren datter Lucy Hawking sa auksjonen var en mulighet for hans beundrere til å “skaffe seg et minne fra vår faders ekstraordinære liv i form av et lite utvalg av stemningsfull og spennende elementer.”

[Christie ‘ s via Associated Press]

Deler Denne Historien