Raketten “Soyuz” efter starten emergency shut down motorer

39

I dag kl 11:40 (i det følgende benævnt”, der er specificeret Moskva tid) fra Baikonur cosmodrome lanceret rumfartøjer “Soyuz-MS-10” med transportøren raket “Soyuz-FG”. Skibet var på vej til den Internationale rumstation, og hold bestod af 2 mennesker — russiske Alexey Ovchinin og Amerikanske nick Haag. Ifølge de foreliggende oplysninger, adskillelse af tredje fase, og at bringe skibet i kredsløb skulle ske på 11:49, efter 6 timer ved 17:49 var planlagt – med ISS. Men næsten med det samme efter start, at der gik noget galt.

Lanceringen af “Soyuz MS-10” fra Baikonur blev observeret af chefen for Roscosmos, Dmitry Rogozin og leder af NASA Jim Breidenstein. I det andet minut, efter at motoren er startet akut lukning af motorer på det andet trin. Så sagde en anonym kilde i Baikonur til edition “Interfax”,

“Ulykken skete på 119 sekunder i adskillelsen af side blokke af den første fase fra den Centrale blok af anden fase. Så udløst en angst beacon, skibet var inddelt i rum, der er udgivet i faldskærm. Besætningen er i live og nødlanding i Kasakhstan.”

Yderligere begivenhederne udviklede ikke mindre hurtigt. For den faldende enhed blev observeret fra Jorden og var i stand til at beregne den forventede landing site. Heldigvis, kommunikation med astronauter overlevede ulykken ingen kom til skade. Men stadig nødt til at lande sikkert på escape pod. “Roskosmos” og NASA arrangeret en video broadcast af lanceringen. På den første ulykke på billedet medfølger ikke, men vores Amerikanske kolleger er fanget det øjeblik af launch og selve arrangementet. På tidspunktet for at skrive nyheder stream NASA fortsætter.

Men tilbage til escape pod. Den landede et sted i 20-25 km fra byen Zhezkazgan, hvilket er næsten 500 kilometer fra Karaganda. Om de stadig arbejder kanal, når astronauterne rapporterede, at de er i live og venter på ankomsten af redningshold, som allerede er på vej til landing site. Efter et par af de snesevis af minutter, redningsfolk nåede landing kapsel. I det øjeblik, vi vide, at livet for de astronauter, der er ingen fare.

Det er også værd at nævne, at Alexei Ovchinin det var meningen, at være den anden flyvning. Den første blev afholdt den 19 Marts 2016 udgjorde 172 dage 03 timer og 47 minutter og 15 sekunder. Men hans kollega Nick Haag, skulle gå til ISS for første gang.

Denne og andre nyheder kan du diskutere i vores chat i Telegrammet.

Raketten “Soyuz” efter starten emergency shut down motorer
Vladimir Kuznetsov