Öppnade pre-order för Apple Titta på Serie 4

34

Apple började ta förbeställningar för smart klocka från Apple Titta på Serie 4. Idag blev tillgänglig för pre-order i länderna i den första vågen av lanseringen.

Apple Titta på Serie 4 (GPS) finns att beställa i 26 länder och regioner, och Apple Titta på Serie 4 (GPS + Cellular) — 16 länder och regioner. Båda modellerna kommer att gå till försäljning fredag, September 21. Versioner av Apple-Klocka Nike+ kommer även att visas i den pre-order för närvarande, och sedan oktober 4, kommer att börja begränsad försäljning.I alla dessa fall inte fråga om att Ryssland. 28 September kommer att levereras till Ryssland Apple Titta på Serie 4 (GPS) och den senaste versionen av Apple-Klocka Nike+ till ett pris av 31 990 rubel. I den AMERIKANSKA priset på Apple-Klocka Serie 4 (GPS) börjar vid $ 399, och Apple Titta på Serie 4 (GPS + Cellular) — $ 499.

Bland länderna i den första vågen av Apple Titta på Serie 4 (GPS) ingår Australien, Österrike, Usa jungfruöarna, Belgien, STORBRITANNIEN, Tyskland, Guernsey, Hong Kong, Danmark, Jersey, Irland, Spanien, Italien, Kanada, Kina, Luxemburg, Nederländerna, Nya Zeeland, Norge, förenade ARABEMIRATEN, Portugal, Puerto Rico, Saudi Arabien, Singapore, USA, Finland, Frankrike, Schweiz, Sverige, Japan. Apple Titta på Serie 4 (GPS + Cellular) — Australien, STORBRITANNIEN, Tyskland, Hong Kong, Danmark, Spanien, Italien, Kanada, Kina, förenade ARABEMIRATEN, Singapore, USA, Schweiz, Sverige, Frankrike och Japan.