Denne Trådløse Opladning Backup-Batteri Er et Vidunderligt Praktisk Opgradering

8

Foto: Andrew Liszewski (Gizmodo)

Bortset fra at gøre dem mindre, styrke deres kapacitet, eller du vil tilføje flere porte, der er ikke meget plads til at innovere, når det kommer til backup batterier. Men Avido ‘ s nye WiBa power bank formår at klemme trådløse oplader til en bærbar strømkilde, der er så praktisk, at det nu går overalt min smartphone gør.

PowerAvidoLead PowerAvido

WiBa Wireless Power Bank & Afgifter Pad

PowerAvido

WiBa Wireless Power Bank & Afgifter Pad

WiBa Wireless Power Bank & Afgifter Pad

HVAD ER DET?

En bærbar backup batteri med indbygget induktion oplader, så ledninger ikke er nødvendigt.

PRIS

$99

SOM

Farvel opladning kabler.

Kan ikke LIDE

Altid-på power Led ‘ er lyse og irriterende om natten.

Hvis du er en tung bruger, smartphone, der bor på Facebook, indlæg i det uendelige med at Instagram, og kan ikke synes at bryde med en Candy Crush afhængighed, kan du sikkert også bruge en masse tid på at stresse over din levetid. At huske placeringen af hver tilgængelig stikkontakt, på dit kontor og i din daglige pendling er en løsning, men en nemmere løsning er at bare holde et backup batteri ved hånden.

De er tilgængelige i et utal af former, størrelser og kapaciteter, men deres funktionalitet er stort set den samme: du forbinder din smartphone til power bank ‘ s USB-port, og din understreger, om din telefon ved at dø til at forsvinde. Deres bærbarhed gør dem langt mere praktisk end at finde en stikkontakt, men der er stadig, at ledningen er du nødt til at skændes—og husk at medbringe.

Hvis du har opgraderet til en smartphone, der understøtter trådløs opladning, du måske allerede være bekendt med den komfort og frihed for blot at droppe din smartphone på en opladning puden, når der er behov for en top op, og så nemt at snuppe den igen, når du har fået en besked om, at tjekke. Plugging og koble et fysisk kabel føles så 2014. Den WiBa tager denne frihed et skridt videre, untethering wireless charging pad samt så bekvemmelighed kan følge dig overalt.

Power bank afgifter på puden ved hjælp af en serie af metal pins i stedet for wireless power transfer.Foto: Andrew Liszewski (Gizmodo)

Der er to dele til WiBa opladning system: a portable power bank og en opladning pad. De kan oplade trådløst enheder, der understøtter denne funktionalitet (jeg testede system med iPhone 8), men når WiBa batteriet er stablet på pad til opladning, det er rent faktisk baseret på et sæt af fysiske benene til at overføre strøm. Formentlig er til at holde batteriet på den tyndere side, som har trådløs opladning hardware på begge sider af det ville have tilføjet nogle uønskede bulk og vægt. Men dem, metal pins på opladning pad ikke forhindre dig i at placere en smartphone på der; de er fjederbelastede og blot trække under vægten af enheden.

Power bank kan også tilbyde en standard USB-port til strømforsyning enheder, der ikke understøtter trådløs opladning. Og det kan være kronet ved hjælp af et USB-C-kabel.Foto: Andrew Liszewski (Gizmodo)

Du kan også oplade WiBa power bank ved hjælp af et USB-C-kabel, bør du finde ud af, det er lavt på saft og du ikke når i nærheden af sin wireless charging pad, mens en standard USB-port gør power bank ‘ s 5.000 mAh batterier, der er tilgængelige for stort set enhver enhed, der kan oplades via USB.

Bare sidle din smartphone op til WiBa batteri, og det vil begynde opladning. Easy-peasy.Foto: Andrew Liszewski (Gizmodo)

Det er ikke en trådløs opladning-eneste løsning, men jeg kan ikke se mig selv bruge WiBa til andet end som så. Jeg arbejder fra hjemmet, og har tendens til at flytte fra rum til rum, afhængigt af, hvad jeg gør, og være i stand til nemt at bære en trådløs opladning løsning, uanset hvor jeg går, er bare genialt. Min smartphone er også min primære kontor, telefon, og endda kun en par hurtige opkald kan tage en vejafgift på batteriet. Vel vidende, at det er en konstant opladet tilbage op hver gang jeg plumpet ned på dette batteri, langt opvejer de ulemper af WiBa power bank for mig.

Når WiBa batteriet sidder på opladning pad, er, at magt lyset aldrig slukkes.Foto: Andrew Liszewski (Gizmodo)

Så hvad jeg ikke kan lide ved den WiBa? For startere, power bank ‘s status og opladning Led’ er forbliver konstant tændt, mens det sidder på charging pad, som jeg holder i nærheden af min seng. Jeg har længe vokset behovet for en vågelampe, hvilket betyder, at jeg vil sikkert være at nå til den elektriske bånd på et tidspunkt at beskæftige sig med disse uophørlige Lysdioder. Power bank er heller ikke den mest kompakte på 5.000 mAh bærbare oplader, du kan få, men dens flade, smartphone-formede design er stadig nem at bære rundt på.

Fire Lysdioder lyser for at angive den WiBa batteriets resterende power reserve.Foto: Andrew Liszewski (Gizmodo)

Trådløs opladning kræver en temmelig præcis tilpasning af induktionsspoler skjult inde i hver enhed, så trådløst opladning af din smartphone på WiBa power bank, mens du er på farten bare ikke kommer til at ske—medmindre du omhyggeligt holde dem begge i hånden hele tiden. (Nope.) Der er også spørgsmålet om opladning hastighed. Den tøjret WiBa opladning pad formår at samle 10-watt output, der er sammenlignelig med den 12-watt væg vorte, der kommer med iPad Pro, men WiBa batteriet er begrænset til blot 5 watt. Det er ikke slutningen af verden, Apple ‘ s lille iPhone opladere, der har samme effekt, men det betyder, at når du sidder på den WiBa power bank, er din telefon ikke kommer til at koste så hurtigt, som det kunne.

Den WiBa hvide, matte finish er dejligt, men jeg er bekymret for, at det vil hurtigt blive snavset.Foto: Andrew Liszewski (Gizmodo)

Den WiBa power bank er måske ikke den perfekte bærbare opladning løsning for alle—men det er perfekt for mig. Dens bedste feature er simpelthen bekvemmelighed, der gør det lettere at sikre, at min telefon er altid fyldt op hele dagen, og samtidig fjerne et andet kabel fra rotte ‘ s reden på mit skrivebord. Fordelene ved trådløse funktionalitet opvejer langt de kompromiser, der er pålagt ved inddragelse af den trådløse opladning coil. Jeg er ikke sikker på, at jeg nogensinde ville købe en power bank uden trådløs opladning kapacitet nogensinde igen.

README

  • På $99 WiBa system er ikke billige, og du kan få en trådløs oplader, plus en tøjret backup batteri til meget mindre.
  • Du kan oplade din telefon, og den power bank på samme tid, når alle er stablet på opladning pad.
  • For 5.000 mAh er strøm nok til at genoplive en smartphone, men ikke at oplade de fleste tablets.
  • LED opladning og status lyset aldrig slukkes, mens power bank sidder på sin opladning pad, som er et problem om natten.
  • Power bank vil ikke oplade trådløst fra din smartphone, som hurtigt som nogle ledning opladere, der er i stand til.