Paret vände ett lager för spannmål i lyx hem

41

Kreativitet vissa människor fortsätter att förvåna. Speciellt när det kommer till att bygga hus. Vi har redan sett de hus som kopior av lunar lander, och berättade om fantastiska mobila hem för miljonärer. I dagens artikel kommer vi att titta på de lyxiga hus, som blev ett spannmålsmagasin.

Ett ungt par från Phoenix flyttat in i sitt nya hem direkt efter bröllopet. Shauna Thibault är en stylist och äger en boutique. Christoph Kaiser är arkitekt. Kanske det är yrket som dessa unga människor som påverkas av deras ovanliga beslut vid valet av bostad. I mitt hus som de vände sig valv för spannmål med en yta på 34 kvadratmeter.

Inledningsvis, Kaiser köpte spannmålsmagasin för att fylla det med dina trädgårdsredskap. Först efter köpet hade en bra idé att efter 18 månader av arbete visade förråd för spannmål i dream house ett ungt par.

I deras hus, det finns utrymme för det. På övre våningen finns sovrum, och bottenvåningen kök och badrum. Mycket av vad som kan ses inne i deras hem, gjorde personligen av Kaiser, eller på beställning. Orsaken till cylindrisk form av en silo. Om någon möbel hörn inte kunde anses vara.

Var tvungen att göra manuellt och en rundad glidande glas dörren. Allt ordnade mycket kompakt, men en stor sak att ha i huset. Projektorn kan du titta på filmer på den böjda väggen mittemot sängen. Paret kan kännas som på bio, att vara i mitt lilla hus.

Förresten, Kaiser anser att deras hus är perfekt för ett ungt par. De tillbringar tid tillsammans i en ganska kompakt utrymme, och det ger dem närmare.

Paret vände ett lager för spannmål i lyx hem
Ernest Vasilevskiy