Apple frigiver nye, hurtigere MacBook Pro laptops

55

Opdateret maskiner har hands-free Siri, de nyeste processorer, Ægte Tone skærme og en mere stille tastatur

Thu, 12 Jul 2018 15.24 BST

Sidst ændret on Thu, 12 Jul 2018 15.25 BST

Apple updates its MacBook Pro laptops with faster processors, hands-free Siri, True Tone and an improved keyboard.

Apple opdaterer MacBook Pro laptops med hurtigere processorer, hands-free Siri, True Tone og et forbedret tastatur.
Foto: Apple

Apple har opdateret sin MacBook Pro bærbare computere med de nye processorer, keyboard og display-teknologi, og hands-free Siri.

Opdatering er lidt mere end en forventet specifikationer forbedring for Apple ‘ s populære “Pro” bærbare computere. Både de 13-tommer og 15in MacBook Pros med Touch Bar nu, vil komme udstyret med den nyeste ottende generation Intel Core i5, i7 og i9-processorer, bringe dem i overensstemmelse med konkurrence fra Windows PC producenter som Huawei, Dell og andre.

Den 13in bærbar gevinster quad-core-versioner af i5 og i7 processorer, op fra dual-core-versioner, der anvendes indtil nu, hvor Apple siger, vil være op til dobbelt så hurtig. De større 15in bærbar gevinster 6-core i7 og i9-processorer, der erstatter den quad-core-versioner, som Apple siger, vil være 70% hurtigere. Den maksimale mængde RAM til rådighed i de større bærbar computer er også blevet fordoblet til 32 gb.

The new MacBook Pro also gains improved graphics processors.

Facebook

Twitter

Pinterest

Den nye MacBook Pro får også forbedret grafik-processorer. Foto: Apple

Bortset fra mere magt, den opdaterede maskiner også få den Sande Tone farve styresystem fra Apple ‘ s iPads, der bruger lys-sensorer til at justere farvetemperaturen på skærmen, der passer bedst til lys i dit miljø.

Apple har også sat den nye T2-chip fra sin iMac Pro til MacBook Pro, som håndterer fingeraftryk scanning, Touch Bar og andre afgifter. T2-chip også muligt for brugerne at interagere med Apple ‘ s virtuelle assistent hjælp wakeword “Hey Siri”, der svarer til iPhones. Tidligere MacBook Pro-brugere var nødt til at trykke på en knap for at udløse Siri.

Endelig, den nye MacBook Pros kommer med Apples tredje generation af butterfly skifte tastatur, der lover at være mere stille. Opdateringen til tastaturet ikke løse problemerne med støv, der forårsager døde taster, dog.

Resten af maskiner forblive uberørt, herunder de fire Thunderbolt-3/USB-C-porte, batterilevetid og skærmopløsning.

Kun 13in og 15in MacBook Pros med Touch Bar er blevet opdateret, forlader model uden en Touch Bar uændret, sammen med de mindre MacBook og iMac. Opdateringer til Apple ‘ s andre Mac-computere, samt iPads og iPhones forventes senere i år.

  • Apple 13in MacBook Pro (2017) revision: batteriets levetid for at komme igennem en arbejdsdag