Samsung Galaxy Note 9 debut 9 augusti

30

I nätverket dykt upp ny information om den kommande lanseringen 2018 flaggskepp smartphone, Samsung Galaxy Note 9. Så, KoreaHerald koreansk utgåva kallas den ungefärliga datum för öppning. Enligt källan, kommer Samsung presentera Galaxy Note 9 vid ett evenemang i new York, som kommer att hållas den 9 augusti.

I detta fall, tillkännagivandet av Galaxy Note 9 kommer att hållas under två veckor tidigare än förra året Galaxy Note 8. Tidigare rapporterades det om debut i slutet av augusti. En annan källa har presenterat färgsättning av kommande flaggskepp. Smartphone kommer att släppas i fem färger — svart, blå, grå, lila och brunt. Dessutom har dokumentation på webbplatsen av Federal communications Commission (FCC) visar batteriets kapacitet på 4000 mAh och stöd för trådlös laddning.

Enligt tidigare läckor, smartphone Galaxy Not 9 med kod namn Crown behov av att skärmen Infinity Visa 2.0 som flaggskepp Galaxy S9 och S9+. Han kommer att hålla en 6,3-tums, skärm-teknik S-AMOLED-och bildformat på 18,5:9. Galaxy Note 9 kan vara den första Samsung smartphone med en integrerad tv med fingeravtrycksläsare. De viktigaste externa skillnad från sin föregångare, Not 8, var placeringen av fingeravtrycksläsare — nu är det som finns under main dubbla kamera.

Hårdvaran kommer att vara Exynos-processorer och Qualcomm Snapdragon-9810 845, beroende på region release. Galaxy Note 9 kommer att släppas i en version med 6 GB RAM och 64 GB, 128 eller 256 GB internt flash-minne. Det finns förslag om ytterligare alternativ med 8 GB RAM och 512 GB internt flash-minne. Batteriet har kapacitet 3850 mAh. Detta är avsevärt mer än 3300 mAh från förra årets Galaxy Note 8.