Försöker en kvinna av domstolen för att försvara rätten till egen lunar dust

44

Laura Murray Mikko lämnat in en stämningsansökan mot rymdstyrelsen NASA, som tidigare var att försöka ta ett prov av lunar dust innehas av kvinnor. Detta prov var med tanke på att hennes föräldrar från att astronauten Neil Armstrong, och Laura vill försvara sina rättigheter till det.

Laura Murray chikko fått en injektionsflaska av glas av månen damm från sin mamma när hon var 10 år gammal. Det påstås att astronauten Neil Armstrong var vänner med hennes pappa Tom Murray, pilot i den Amerikanska air corps. Armstrong och Murray var i en hemlig klubb för män-piloter Sluta Birma. På 70-talet, Armstrong gav en flaska mamma Cicco med en anteckning som lyder: “Laura Anne Murray – lycka – Neil Armstrong Apollo 11”.

Advokat Laura ger ett expertutlåtande om handskrift brev, som bekräftar att notera var skriven av Neil Armstrong. Med beaktande av äktheten av prover, det rapporteras att damm kan uppstå från ytan av månen och Jordens yta. För att utesluta månens ursprung är omöjligt. Med alla dessa data, advokat Christopher McHugh försäkrar att Laura håller flaskan helt lagligt.

Fångsten är att lunar prover är egendom av den AMERIKANSKA regeringen, och enligt NASA politik, som de endast kan användas för godkända ändamål. Onödigt att säga, rymdstyrelsen har någon kontroll över användningen av lunar dust i händerna på Laura Murray Mikko. För NASA, det är viktigt att alla som har tillgång till prover, följt principerna om strikt ansvar och säkerhet efterlevs.

Det är märkligt att de forskare som undersökt risken för lunar dust, inte har tillgång till det verkliga material. De var tvungna att simulera. Åtgärder Laura NASA har ännu inte svarat. Svar från Byrån inom 60 dagar. Det ska bli intressant att se om NASA kommer att fortsätta försök att säkra ett urval av lunar dust.

Försöker en kvinna av domstolen för att försvara rätten till egen lunar dust
Ernest Vasilevskiy