“KAMAZ” kommer att påbörja produktionen av obemannat fordon i 2021

53

Utvecklingen av obemannade fordon som är engagerade för alla större biltillverkare. Är inget undantag och den inhemska “KAMAZ”, som planerar att starta produktion av obemannade fordon till 2021.

I själva verket, för att starta produktion av Autonoma bilar kan användas, men eftersom pressen anteckningar, som “detta kräver en rättslig definition av” var är skrivet, som syftar till obemannade fordon. Även experter måste ta reda på en bas av potentiella kunder som kommer att vara intresserade av att köpa Autonoma bilar.

Det är redan känt att anläggningen kommer att ha en produktion som presenteras i 2016 20 obemannade bussar S. A. T. L. den nya versionen. En funktion av bussen är ganska snygga i design och adaptivt innovativa bostäder design. Projektet av UAV är också kopplad till utvecklingen grupp “Yandex”, som är ansvariga för skapandet av en infrastruktur för routing och bearbetning av uppgifter om vägtrafiken densitet.

Representanter för företaget “KAMAZ” har förklarat att vissa beslut buss S. A. I. L. kommer att användas i nya bilar som företaget planerar att införa i framtiden. I synnerhet gäller det system av “syn” av drone.

“I dag är denna teknik kräver testning, utveckling och många försök, bland annat i de hårda förhållandena i staden. Detta är ett mycket viktigt steg, men vi tror att denna teknik efter 2020 kommer att bli tjatig, säker och tillgänglig.”

“KAMAZ” kommer att påbörja produktionen av obemannat fordon i 2021
Vladimir Kuznetsov