Sluttede den længste eksperiment, der simulerer liv på månen

40

Forsøgene vil simulere liv på månen bruger næsten alle af de store plads agenturer i verden. For nylig sluttede den lange og ambitiøse sådan et projekt. Deltagerne i laboratoriet “Vogn-1”, som blev afholdt på et specielt designet standalone base 370 dage og “tilbage til Jorden”.

Som rapporteret af det Kinesiske nyhedsbureau Xinhua, Forskning komplekse “Vogn-1” (som også kaldes “Moon Palace-1”) blev bygget på grundlag Bachinskogo Universitet i Beijing. Det samlede areal er 160 kvadratmeter, og det består af to landbrugs-moduler, stue, 4 enkeltværelser, fælles Opholdsstuer, badeværelser, og modul-genbrug og plads til voksende dyr.

Forsøget begyndte i maj 2017. I fase 1, en gruppe bestående af 2 mænd og 2 kvinder, som blev afholdt i “Moon Palace” for 60 dage, hvorefter de blev erstattet af gruppe 2, som var placeret i lukkede rum 200 dage. Efter dette, er de grupper, der igen ændret, og resten af tiden 1 gruppe bezvylazno forblev på stedet. Efter deltagerne demonstreret de frugter og grøntsager, som er dyrket i det område af “Vogn-1”.

Dette forsøg gav forskerne data, der er nødvendige for opførelsen af en fremtidig lunar plads basen, som vil være placeret i nærheden af satellit-af Jorden og vil være en slags “transit” mellem Jorden og månens base. Ifølge planen for forskere, vil det være en bemandet station, hvor besætningen på 4 folk kan holde i mindst 30 dage uden sundhedsmæssige konsekvenser. I denne periode eller ved dens afslutning, folk kan gå til månen. Desuden tilstrækkelig autonomi, såsom tilstedeværelsen af moduler til dyrkning af grøntsager og dyr at gøre dette lunar station mere uafhængig af udbuddet af ressourcer fra Jorden.

Sluttede den længste eksperiment, der simulerer liv på månen
Vladimir Kuznetsov