Google tilbyder at snakke bøger

49

Ikke let at gøre en søgning, og få resultater, og til at søge rådgivning omkring oplevelsen af den menneskelige civilisation brugere kan takket være et nyt eksperiment søgegiganten Google, der er berømt for ikke kun mobile styresystem Android, men projekter, der kan udvikle fremtidens teknologier. Gerne uden selv at have læst bogen, og stille dem et spørgsmål?

Google annonceret nye eksperimenter af deres forskning enheder, der giver internetbrugere mulighed for at prøve softwarens evne til at behandle semantik og forstå naturlige sprog. For Google, det selskab, hvis primære produkt er en søgemaskine, og dens trafik er det meste tekst, disse ekstra funktioner i kunstig intelligens, er en væsentlig del af erhvervslivet og i overensstemmelse med målene i den virksomhed, som består i skabelsen af software i stand til at forstå og analysere, hvordan folk taler normalt, uden at henvise specifikt til den computer-enheder. Flere nye værktøjer som Google blev anset STATCOM Nick (Nick Statt) på ressource-siden theverge.com.

Tal med Bøger — kommunikation bøger semantisk søgning uden søgeord

Søgegiganten har opkaldt sin samling af værktøjer med henblik på maksimal forståelse af maskine naturlige sprog Semantisk Oplevelser. Den første “lag” er det ord, vektorer, der afspejler muligheden af kunstig intelligens til at forstå naturlige sprog, og at “semantisk lignende sætninger, og de nærmeste punkter, der er baseret på ligestilling, lighed eller forbundethed af ideer og sprog”, som nævnt i bloggen, den berømte fremtidsforsker og Direktør for teknik for Google Forskning Ray Kurzweil (ray Kurzweil) og product Manager Rachel Bernstein (Rachel Bernstein). Google har stillet modulet til rådighed i platformen TensorFlow til andre forskere og mulighed for at eksperimentere med det.

Den første af de to nye eksperimenter var til at Snakke Bøger, og det er, som navnet antyder, giver dig mulighed for at “snakke bøger”, dvs af machine learning algoritmer til at få relevante svar på de spørgsmål, der er skrevet af folk fra tekster. Brugeren angiver de spørgsmål og Tale til Bøger finder den relevante forslag i bøger. Afhængigheden af de centrale ord, der mangler. Brugeren har modtaget svar fra de bøger, på hans spørgsmål ville give ham herunder performance, og om, hvordan jeg spekulerer på, om han vil læse disse bøger.

Hvis brugeren, for eksempel, er spørger af de akkumulerede erfaringer fra mennesker, der er udtrykt i bøger: “Hvorfor er himlen blå?”, han vil modtage antallet af besvarelser og den videnskabelige forklaring: “Rayleigh spredning af molekyler i atmosfæren stiger med faldende bølgelængde”. I modsætning til de sædvanlige Google-søgning, og brugeren vil blive tilbudt links til artikler på web-steder, algoritme Bøger, Tale om At gøre arbejdet for dig.

Den model, der blev uddannet på milliarder af par sætninger, der gør op antydning af en reel dialog. Formålet var at undervise i algoritmen til at forestille sig, der kunne ligne et godt svar til en bruger spørgsmål. I svar på spørgsmål eller sætning bruger software-værktøj, der søger efter alle sætninger i mere end 100 tusinde bøger og finde de tilbud, der matcher den sætning brugeren. Søgningen er udført på grundlag af semantiske betydning i det samlede niveau. Ingen sammenhæng mellem hvad brugeren har indtastet, og søg resultatet er ikke givet.

Selvfølgelig, software-værktøj, der er forbundet med visse begrænsninger. Han vil give svaret på et simpelt spørgsmål, som antages visse fakta. Dybe filosofiske spørgsmål er ikke styrken af algoritmen. Men taler vi om en simpel software-værktøj, der vil hjælpe Google med at Forfine produkter såsom Gmail Smart Svar. Tale til Bøger, til dato, kun giver et indledende overblik over grænseflader i fremtiden, som kan være intelligente nok til at svare på næsten en hvilken som helst given person et spørgsmål.

Spil Semantris. Begrebet “Tetris” vil hjælpe Google med at udvikle kunstig intelligens

Den anden nye eksperiment Google er mindre interaktiv. Vi taler om det spil, der hedder Semantris, der tester brugerens evne til at knytte ord. For eksempel, hvis toppen af de 10 ord, er det ord “bed” (bed), kan brugeren tror, at svaret er at indtaste ordet “sleep” (“sove, sove”). Semantris vil vise 10 ord i en bestemt rækkefølge, der viser, hvor godt softwaren forstår forholdet mellem ordene “bed” og “sleep sleep” i sammenligning med forholdet mellem ordet “seng” og andre ord fra listen.

Det bør også bemærkes, at Google med sin nye eksperimenter er måder at indsamle brugerdata, som vil hjælpe sin teknologi til at få indsigt i, hvordan til at overveje forholdet på det sprog, som folket selv.

Som for Semantris, spillet er også morsomt måde at afprøve deres egne evner af brugeren og til at se, hvor godt softwaren finder relationer mellem ord. Der er også en version af spillet i stil med Tetris. Det gør det muligt for brugeren at skrive ord placeret på skærmen blokke baseret på brugerens opfattelse handler om, hvad ord den software, der kunne være placeret i blokke mellem de to ord.

Moderne brugere er nødt til at høre om kunstig intelligens, dens muligheder og perspektiver. Til rådighed for brugerne til at teste eksperimentelle algoritmer, som Google giver alle mulighed for at få en idé om fremtidens teknologier.

For at diskutere den nye Google eksperimenter og perspektiver for anvendelser af kunstig intelligens læsere i det Telegram, som chat.

Google tilbyder at snakke bøger
Oleg Dovbnya