Smartphone Væsentligt fra Skaberen af Android, der sælges meget dårligt

28

I maj sidste år fortalte vi dig, at Andy Rubin, den legendariske Skaber af Android mobile operativsystem, introducerede verden til sin egen smartphone kaldet Væsentlig Telefon. Dette blev efterfulgt af forskellige teaser og bevidst oplysninger lækage. I slutningen Andy viste os en næsten usynlig bezel enheden fra 5.71-tommer skærm og modulære tilslutning af ekstra eksterne enheder. Det har været næsten et år, og det bliver klart, at denne gadget er usandsynligt, at have en lys fremtid, fordi salget af it -, lader meget tilbage at ønske.

Direktør for marketing research af analytisk virksomhed, IDC, Francisco Jeronimo har indsendt oplysninger om salget af din smartphone er Afgørende i personlig Twitter-konto. Siden begyndelsen af juli 2017 på nuværende tidspunkt, at verden har solgt lige 88,000 enheder, som ikke er et meget godt resultat for Andy Rubin og hans selskab Vigtige Produkter. Selvfølgelig, sådanne salg kan ikke synes så slemt, men hvis du sammenligner dem med resultaterne af salg af andre aktører på markedet, herunder Apple, Samsung og andre, bliver det klart, at din smartphone er Afgørende, ikke i stand til at gøre dem alvorlig konkurrence.

Repræsentanter for selskabet Væsentlige Produkter, der nægtede at udtale sig på den pågældende analytiker numre, selskabet ikke offentliggør finansielt resultat for den afgående 2017 regnskabsår (det regnskabsår, der slutter i Marts 2018). I første omgang, smartphone havde en værdi af imponerende $ 699, men i oktober omkostningerne blev reduceret til $ 499. Mest sandsynligt, at det skete på grund af lav efterspørgsel efter den gadget. Hvad vil der ske, Væsentlige Telefonen, det er svært at sige, men en ting er klart allerede: projektet er Andy Rubin “lettede”.

Dette og andet materiale på vores site, kan du diskutere med andre læsere om den europæiske unions Telegram-kanal Hi-News.ru.

Smartphone Væsentligt fra Skaberen af Android, der sælges meget dårligt
Sergey Grå