Åldrande: den sjukdom som kan besegras

62

Listan över sjukdomar som mänskligheten har lyckats vinna imponerande: polio, tyfus, mässling, stelkramp, gula febern, smittkoppor och difteri har eliminerats på de flesta kontinenter. Vacciner och kraftfulla läkemedel har gjort att vår art att bekämpa bakterier, parasiter och virus som är redo att döda oss. Ju mer vi lär oss om våra sjukdomar, ju bättre vi är på att kontrollera dem. När vi kan övervinna den oundvikliga av bedrövelser: ålderdom?

Åldrande är en sjukdom som ingen annan har ännu lyckats att fly. När vi är äldre, våra celler upphör att fungera som det ska och får förstöras, vilket leder till cancer, hjärtsjukdomar, artrit och Alzheimers sjukdom. I samband med åldrande av sjukdomen, kollektivt döda 100 000 människor varje dag, och folk spenderar miljarder försöker att sakta ner den obevekliga Marsch av deras kroppar.

Vissa forskare anser dock att vi felaktigt tror att om dessa sjukdomar. De säger att vi bör behandla åldrande som en sjukdom — en sjukdom som kan förebyggas och botas.

Deras förhoppningar är baserade på den senaste tidens upptäckter som tyder på att det biologiska åldrandet kan inte helt förebyggas och behandlas. Från biologisk synvinkel, kroppen åldras i olika takt, beroende på genetiska faktorer och miljöfaktorer. Lilla misstag lagras i vårt DNA och celler och börjar utveckla olika sjukdomar som kan ackumuleras i form av vävnadsskada. Omfattningen av dessa förändringar över tid kan vara skillnaden mellan en frisk ålderdom och sängliggande och lider av kroniska sjukdomar i hög ålder.

Forskare som hoppas kunna ändra på det, att arbeta på fronten av den moderna medicinen. Samtidigt runt om i världen finns det ett antal forskningscentra, vilket identifiera metoder för att förebygga att biologiska åldrande. Djurstudier har visat att livslängden för vissa arter kan vara betydligt längre, och detta ger hopp för en upprepning av samma personer.

En av diabetiska läkemedel, metmorfin, kan förlänga livet för gnagare. I början av 1990-talet av Cynthia Kenyon, som nu arbetar som Vice Vd för forskning om åldrande i Calico Laboratorier har visat att spolmask kan leva i sex veckor, är som tilldelas dem av naturen tre, om i deras genetiska kod för att ändra bara en bokstav.

En av ledarna för rörelsen mot ålderdom i världen av forskare, Aubrey de grey förklarar hur det skulle vara möjligt att nå längre liv för människor. Di grå är chief scientific officer på SENS research Foundation, som är engagerad i forskning i regenerativ medicin och förlängning av friska period av livet. Han förklarar att syftet med Fonden är att utveckla en uppsättning av medicinska metoder och terapier för medelålders och äldre, vilket kommer att hjälpa honom att uppnå fysisk och psykisk motsvarande trettio personer. “Naturligtvis, utan Radering av minne”, tillägger han.

Di gray säger att de vill “fixa till det vi inte gillar de förändringar som sker från 30 till 70 år.” Det finns sju biologiska faktorer som främst förstör de celler som leder till åldrande och leder till utveckling av åldersrelaterade sjukdomar.

Till exempel, vävnad celler uppdateras tillräckligt snabbt, eller när cellerna förökar sig okontrollerat, som i cancer, när du dör inte på tid, vilket också orsakar cancer. mitokondrie-DNA skada, ansamling av skräp i cellen; avfall som samlas utanför cellerna, stärka gitterstrukturen utanför cellerna — extracellulär matrix som gör att vävnader för att sträcka och böja.

Dee grå och hans team på Sens Research Foundation säger att de har hittat lösningar till alla dessa problem med sina respektive metoder för behandling.

“Lösningen på det första problemet med otillräckligt antal celler stamceller terapi, säger Di grå. Det ger en ny leverans av nya celler för att ersätta de som dödades i åldrandet. Andra problem, till exempel när celler dör inte, men bör kanske kräver mer komplexa lösningar.

“I princip, att vi kunde använda den inriktning gener för införandet av självmord gener — gener som kommer att Uttrycka de celler som producerar proteiner som dödar cellen, säger Di grå. Tricket är att konstruera gener så att de Uttrycker ett protein med dödlig utgång endast om tillväxt mönster av celler för att göra mer skada än nytta.

Dee grå anser inte att dessa metoder kommer definitivt att få ett slut på åldrande, men som kan ge patienten 30 plus år av liv. Han ser en framtid där de äldre kommer att tillämpas “föryngring teknik”, som vänder sina celler till unga celler, för att ge dem mer tid. Tanken är att förlänga livet på 60-åring för 30 år, till exempel. Men eftersom behandlingar inte att ge permanent resultat, i 30 år kommer cellerna att återgå till sin 60-åriga staten.

Med tiden Dee grå hoppas att terapi kan användas upprepade gånger, kommer att vara “andra version,” vända dessa celler tillbaka i ung. I resultatet, mänskliga celler kommer inte att vara 60 år tills de kommer redan att vara 150 år gamla.

Naturligtvis sådana uttalanden bör göras med försiktighet. Det finns inga experimentella bevis för att våra kroppar ska reagera på den här uppdateringen. Som med datorer, ett stort antal uppdateringar kan överbelasta vår kropp.

Men D grå anser att detta sätt att tänka, som han kallar “gamla TRANS” hindrar utvecklingen av teknik för anti-aging. Problemet är att vi är på den kulturella nivån acceptera åldrandet som oundviklig, och försök att minska skadorna till följd av åldrande, ses ofta som ett universalmedel och kvacksalveri.

Och han är inte den enda som tycker att ålder av sjukdomen kan vara besegrade. George Church, en genetiker från Harvard school of medicine, sade att även om vissa av hans kollegor hävdar att många åldersrelaterade sjukdomar är så komplexa att de inte kan behandlas, anser han att ett sådant tänkande är felaktig.

“Om du kan ta kontroll över din miljö och genetik, kommer du att kunna ge människor ett friskt och långt liv, säger Kyrkan. “I de utvecklade länderna, de flesta sjukdomar är korrelerade med ålder, och jag tror att de kan övervinnas”.

Bland de kända metoder för förlängning av livet är fruktansvärt vid första anblicken, den procedur som kallas “vampire terapi”. Patienter med senil demens som fått transfusion av blod plasma av unga donatorer i åldern 18-30 år, visade tecken på förbättring. Patienter med Alzheimers sjukdom i ett tidigt skede återfått förmågan att bada eller klä på, och utföra andra uppgifter runt huset.

Även om detta test är fortfarande igång, Ambrosia Amerikanska start redan erbjuder äldre patienter möjlighet att ta emot en blodtransfusion av unga givare på $ 8 000 för reception. Företaget hävdar att dessa blodtransfusion kan förbättra prestanda för slö celler äldre, och kommer också att göra mörkare hår och lindra tidiga symtom på Alzheimers sjukdom. Men ordet start har ännu inte bekräfta den forskning och för att eliminera placebo-effekten.

Det finns också en del studier på djur som tyder på att dessa behandlingseffekter kan vara biologisk grund. I 2013, forskare från stem cell Institute of Harvard visade att muskelstyrkan hos möss kan ökas med en faktor för tillväxt som finns i unga blod, men resultaten gick inte att återskapa. Det är också tror att nyckeln till livslängd ligger i att minska kaloriintaget.

Men skulle det vara möjligt att “bota” död? Det har länge varit förslag för att göra detta är genom att kryogen frysning av hjärnan eller kroppen omedelbart efter döden, så att de kan återuppliva senare när tekniken kommer att bli riktigt framgångsrik. Vissa företag även ger möjlighet till rika klienter att behålla sin kropp, till exempel, Alcor Life Extension Foundation. Även om ingen har uppväckt från de döda var det inte.

Vissa föredrar att uppnå odödlighet genom att ladda ner medvetande. I Allmänhet har dessa idéer verkar ganska fantastisk än den verkliga. Och även om mänskligt liv kan sträcka sig tiotals eller hundratals år, och detta kommer oundvikligen att leda till allvarliga sociala konsekvenser. Vissa oroar sig för att odödlighet kommer att leda till skenande överbefolkning vår planet inte kommer att klara belastning.

Han Di grå säger att han ofta frågan om att missbruka dessa tekniker för de rika tyranner, och dra nytta av de fördelar för det läkemedel som i namn av odödlighet, också ställa frågor om hur det kommer inte att bli uttråkad att leva för evigt.

Han har inte mycket tid att fundera på dessa frågor, och Dee grey säger att andra teknik — artificiellt kött, vatten avsaltning, solenergi och andra förnybara energikällor kommer att öka kapaciteten för livet på jorden och gör det möjligt för människor att leva längre och lyckligare.

När sådana problem hindrade den första skaparna av vacciner och antibiotika. Inte undra på att de inte kommer att störa de som vill bryta den onda cirkeln av liv och död. Medicinska framsteg under de senaste två hundra åren har lärt oss att vi har makt att bekämpa sjukdomar. Vi kan vara kunna övervinna och ålderdom.

Åldrande: den sjukdom som kan besegras
Ilya Hel