Facebook kommer att skapa en “smart” – kolumnen för videochatt

64

Laboratoriebyggnad 8, som arbetar på Facebook, lovat att göra en enhet Portalen, sina första utveckling, vårens konferens, F8. Information om Portalen försökte hålla hemlig, men Cheddar hemsida, med hänvisning till egna källor på fabriken, avslöjade nya detaljer om enheten. Gadget är en typ av smart högtalare med stöd för videochatt. Utvecklarna har placerat den som en konkurrent Echo HomePod från Amazon och Apple.

Till skillnad från den senare, den gadget kommer inte bara att kunna slå på radion för att hitta bra musik eller för att tala om vädret. Tack vare integrationen med sociala nätverk som Facebook, utvecklarna kommer att avsevärt utöka dess funktionalitet.

Särskilt för de “kolumn” utvecklat sin egen version av Android, enheten kan ta emot röstkommandon, och för att visa information om det kommer att vara utrustad med en stor skärm. Ett vidvinkel-kameran kommer att göra det möjligt för dig att koppla användare till sina Facebook-konton och kommer att vara delaktiga i ansiktsigenkänning. dessutom utvecklarna har redan tecknat ett antal kontrakt med Sony och Universal Music, som säger att Spotify och Netflix — tydligen displayen kommer inte bara att användas för videochatt och animerad väder prognoser.

Enligt uppgifter Cheddar från samma källor, till priset av enheten är runt $ 499. Ändå officiell info, pris och funktioner kommer att avslöjas så tidigt som i maj 2018.

Facebook kommer att skapa en “smart” – kolumnen för videochatt
Vyacheslav Larionov