Peter Thiel gør tilbud om at købe Gawker, at nyhedsside han hjalp konkurs

22

Venture kapitalist ansigter juridiske forhindringer ved at byde på ejendommen, som har været lukket ned for mere end et år efter, at Hulk Hogan retssag han finansieret

Bankruptcy and legal experts for Gawker have tried to block Thiel’s bid. It is not yet known why he wants to buy the site.

Konkurs og juridiske eksperter til Gawker har forsøgt at blokere Thiel ‘ s bud. Det vides endnu ikke, hvorfor han ønsker at købe ejendommen.
Foto: Saul Loeb/AFP/Getty Images

Peter Thiel

Peter Thiel gør tilbud om at købe Gawker, at nyhedsside han hjalp konkurs

Venture kapitalist ansigter juridiske forhindringer ved at byde på ejendommen, som har været lukket ned for mere end et år efter, at Hulk Hogan retssag han finansieret

Fre 12 Jan ’18 00.47 GMT

Venture kapitalist Peter Thiel har lavet et tilbud til Gawker, i håb om at overvinde juridiske forhindringer og konkurrerende tilbudsgivere for online nyhedsside, hvis sammenbrud milliardær hjulpet bundfald sidste år, folk kender sagen sagde torsdag.

Gawker er sladrende nyheder ejendommen har været inaktive i mere end et år, efter at det blev lukket ned efter en massiv retssag mod det ved brydning stjerne Hulk Hogan, som Thiel finansieret efter vendte han sig mod den medievirksomhed. I 2007, Gawker afsløret Thiel var bøsse, uden hans samtykke.

Ingen Taler: Forsøg med Gratis Tryk på review – Hulk v Gawker i portræt af velhavende arrogance

Læs mere

Gawker er ved at gennemføre en auktion over de resterende aktiver, herunder sit domæne navne og næsten 200.000 arkiverede artikler. De fleste af sine aktiver, herunder sit søster sider Deadspin, en sports site, og Jesabel, en feministisk blog, blev købt i 2016 for $135 m ved medievirksomhed, Univision Bedrifter.

Thiel har ikke sagt, hvorfor han ønsker Gawker, selv om de potentielle køb ville lade ham tage ned historier om hans personlige liv, som stadig er på hjemmesiden, og lukke mulighederne for at imødegå retssager mod ham. Thiel, en original Facebook investor og medstifter af online betalingstjeneste PayPal, ikke reagerer på en anmodning om kommentarer.

Konkurs og juridiske eksperter til Gawker har forsøgt at blokere Thiel bud, i henhold til domstolens papirer.

Thiel finansieret retssag mod Gawker efter stedet offentliggjort en sex tape med Hogan, hvis rigtige navn er Terry Bollea. Den tidligere wrestling professionelle vandt en $140m dom over stedet, og senere bosatte sig til $31m.

Flere tilbudsgivere, der har afgivet tilbud til ejendommen, konkurs plan administrator Vil Holden sagde i et interview over telefonen. Han vil vælge en vinder så snart denne måned, og derefter anmode om godkendelse for tilbud fra OS skifteretten. Hvis Holden udelukker Thiel bud, Silicon Valley titan og cheerleader for Donald Trump kunne appellere til dommeren.

Værdien af Thiel s bud kunne ikke læres. Gawker er efter sigende værd, bare et par millioner dollars.

En gruppe af tidligere Gawker medarbejdere i denne uge har opgivet deres forsøg på at byde et af de kilder, der sagde, at have undladt at hæve deres mål på $500.000.