#CES 2018|, Honda introducerede følelsesmæssige robot 3E-A18

50

Under udstillingen CES 2018 præsenteret for offentligheden, ikke kun alle typer af innovative gadgets og elektroniske apparater, men også flere modeller af robotter. En af dem var charmerende båd produceret af det Japanske selskab Honda med en fancy navn 3E-A18. Besøgende til udstillingen 3E-A18 straks betaget på grund af sin emotionalitet. Selskabets repræsentanter til at forstå, at mens deres robot er bare et mærkeligt koncept, men kan ikke udelukke, at de en dag kommer til at producere sådanne bots serie.

Digitale ansigt 3E-A18 gøre perfekt formidler følelser. Er belyst indefra gennem det matterede kroppen af robotten, og giver udtryk for, hvad han føler i øjeblikket. Robotten er i stand til at undre sig, til at glæde sig, til at være ked af det og endda at falde i søvn, når man er træt eller keder dig. Ved synet af dette mils han ønsker at snuggle, dette bidrager og utrolig behageligt at røre ved det materiale, som kroppen 3E-A18.

“Honda mener, at robotter ikke vil blive en hindring i vejen for, at man, ikke vil komme i konflikt med ham. Vi ser fremtidens robotteknologi mulighed for at forbedre potentialet for menneskeheden,” siger administrerende DIREKTØR R&D division af det Japanske selskab.

3E-A18 blev oprindeligt udviklet for at interagere med mennesker. For det meste med børn. For bevægelse, der bruger er indbygget i bunden af platformen med et hjul. Robotten er i stand til ikke kun at Udtrykke deres egne følelser, men også at læse følelser i folk omkring ham reagerer korrekt på dem. Honda håber, at der i fremtidige lignende 3E-A18 robotter vil være i stand til at arbejde i lufthavne, butikscentre, institutioner og andre organisationer.

#CES 2018|, Honda introducerede følelsesmæssige robot 3E-A18
Sergey Grå