Astronomer har opdaget en unormal sort hul

140

Et hold af astronomer fra Massachusetts Institute of technology har opdaget de mest fjernt fra vores planet supertungt sort hul. Det er beliggende i centrum af den lyse quasar, lyset fra som nåede Jorden efter 13 milliarder år. Så kan du vurdere dette tidsinterval, er vi ganske enkelt sige: dette er den omtrentlige alder af vores Univers. De sorte hullers masse overstiger Solen i 800 millioner gange og er af stor interesse for videnskaben, som det henviser til den tidlige periode efter oprindelsen af Universet. Hertil kommer, at selve dens eksistens er årsagerne til de forskere, der har en række interessante spørgsmål.

“Dette er det eneste objekt, som vi kan observere fra denne æra. De sorte hullers masse er ekstremt høj, og i betragtning af, at universet er ganske unge, at det simpelthen ikke eksisterer. Denne masse sort hul kunne ikke være opnået på så kort tid. Og det er virkelig forvirrende for os,” siger MIT Professor i fysik Robert Simcoe.

Flere spørgsmål, er det miljø, som blev dannet et sort hul. Forskere enige om, at det hul, dukkede op i det øjeblik, hvor universet har undergået et fundamentalt skift – at flytte fra en uigennemsigtig miljø, der var præget af neutral brint, som begyndte at dukke op den første stjerner. Da dannelsen af et stort antal af stjerner og galakser, begyndte de at generere en tilstrækkelig mængde af stråling for overgangen af brint fra neutral stat til ioniseret. Opdagede et sort hul, som eksisterede i det miljø, der var en halv neutral og halv – ioniseret.

Anomale sort hul blev opdaget af astronomen Eduardo Banados, stødte på det i løbet af en undersøgelse maps fjerne univers. I særdeleshed, Eduardo undersøgt kvasarer er blandt de klareste astronomiske objekter, supertunge sorte huller, der er omgivet af lyse tilvækst diske, der består af sagen. For deres undersøgelse, forskerne brugte et værktøj kaldet BRAND (Foldet-port, Infrarød Echellette) er et spektrometer, der klassificerer objekter, der er baseret på deres infrarøde spektrum. Instrumentet blev udviklet med deltagelse af Professor Robert Simcoe, og i dag er han opererer med en 6,5 meter Kæmpe Magellan telescope i Chile.

Med ILD, har forskerne beregnet alder for en af de kvasarer, og fandt, at det begyndte at udsende lys efter kun 690 millioner år efter Big Bang. Baseret på “rødforskydning” af kvasaren, forskere var også i stand til at beregne massen af det sorte hul i centrum. Denne opdagelse og de genererede spørgsmål igen antyder, at det er tanken, at der i Universet er der stadig en masse mysterier, som forskere er nødt til at kæmpe med snesevis eller endda hundredvis af år. Resultaterne af denne undersøgelse blev offentliggjort i tidsskriftet Nature.

Astronomer har opdaget en unormal sort hul
Sergey Grå