Huawei Nova 2 Specifikationer og Design Lækket Forud for Maj 26 Lancering

26

Det blev rapporteret i sidste uge, at Huawei vil lancere efterfølgeren til Nova, kaldet Nova, 2, Maj 26. Selskabet blev også tippet til at starte Nova 2 Plus sammen med Nova 2. Frisk lækager har nu afsløret nogle af specifikationerne af Nova 2, der specifikt beskriver processor og kameraer.

Huawei Nova 2 er tippet til sport a 5.2-tommer Fuld HD-skærm og vil blive drevet af en HiSilicon Kirin 658 processor. Dette adskiller sig fra tidligere rapporter, der antyder en Snapdragon 660 SoC, men kunne godt være en variant til, at nogle lande. I mellemtiden er den nye rapport, der foreslår, at en 20-megapixel front kamera, dual kamera på bagsiden setup (12-megapixel + 8-megapixel-linse), og et 3000mAh batteri, som holder i tråd med tidligere rygter.

Baseret på lækager, så langt, du kan forvente, at Huawei Nova 2 til at komme i Grøn, Blå og Pink farver. Det var også tidligere rapporteret, at din smartphone vil blive tilbudt med 4 gb RAM. Derudover Nova 2 Plus med 5,5-tommer skærm er også blevet tippet til at lancere sammen med Nova 2, selv om oplysninger om den større model er begrænset som nu. Nova 2 forventes at starte fra CNY 2,500 (eller omkring Rs. 23,200).

Tidligere i denne måned, Huawei Nova 2 blev også spottet på Kinesisk certificering site TENAA, som afslørede en dual camera setup og fingerprint sensor på bagsiden. Især, Nova 2 ikke synes at trække sit design, sprog fra sin forgænger. At minde om, Huawei Nova fremhævede et band på bagsiden svarende til Huawei P9. Vi vil vide mere om Nova 2 og Nova 2 Plus, når vi nærmer os lanceringen.