Amazon Nu 2-Timmars Leveranser Inleddes i Bengaluru Med Ny App

114

Amazon Now 2-Hour Deliveries Launched in Bengaluru With New App

Amazon Indien, har lanserat sin Amazon Nu app och tjänst, vilket ger två-timmars leverans i Bengaluru för viktiga hushållsartiklar. Kunder kan också välja en två-timmars schemalagd leverans tid slot av sina val på app mellan klockan 10 och 10.

Amazon nu programmet är en app-only tjänster, för närvarande endast tillgänglig på Android-plattformen på Google Play. Tjänsten levererar till över 70 pin-koder i Bengaluru. För att använda appen måste användare först ange sin pin-kod, för Amazon att fastställa om kunden är berättigad till leverans.

Amazon Nu accepterar ett brett utbud av betalningsmetoder, inklusive kontant vid leverans, och den första utbyggnaden, band upp med butikskedjor som Big Bazaar, Tillit Färska, Godrej Naturens Korg, BPCL In & Ut, Mat Världen, och God Mat, och omfattar poster som livsmedelsbutik, specialitet livsmedel, hälsa och personlig vård, skönhet, hem och kök och baby objekt som finns tillgängliga i butiker runt om i grannskapet. Beroende på framgång i Amazonas Nu tjänsten i staden, mer detaljhandel partner, i tillämpliga fall pin-koder, och städer, som väntas i ett senare skede.

Amazon är att erbjuda en 20 procent cash back på alla beställningar över Rs. 250, med ett tak limit på upp till Rs. 100: – per beställning.

Andra jämförelseuppgifter i Indien start ekosystem som gör matvaror innehålla Flipkart i Närheten, Grofers, Peppertap, Ola Butik, och Terraa.

Framför allt, Amazon Nu tjänsten liknar Amazon Prime Nu leveransservice i USA och väljer andra regioner, som också har sin egen app. Naturligtvis, Amazon Prime-abonnemang är inte tillgänglig i Indien, och bolagets flytta verkar vara ett sätt att få 2-timmars leveranser till icke-Amazon Prime regioner.

Ladda ner Prylar 360 app för Android och iOS för att hålla dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna, produkt
recensioner och exklusiva erbjudanden på populära mobiler.