Nesten se. Oversikt fitness tracker Huawei Honor Band

162

Spesifikasjoner

 

Huawei Honor Band

Withings Activite Pop

Mistilpasset Skinne

Skjerm

OLED, multi-touch, 1,06, 128×128 piksler

Analog (piler)

Led

Lenke

Bluetooth-4.1

Bluetooth 4.0

Bluetooth 4.0

Sensorer

Akselerometer

akselerometer

akselerometr

Beskyttelse mot fukt og støv

det er, IP68

det, WR50 (trykk opp til 5 atmosfærer)

det, WR50 (trykk opp til 5 atmosfærer)

Plattform støtte

Ikke under Android 4.4, iOS 7

Android, iOS

Android, iOS

Batteri

70 mAh

utskiftbart batteri CR2025

utskiftbare CR2032-batteri

Dimensjoner

38x38x9. 5 mm

36,3×36,h mm

27,TT,5×3,3 mm

Vekt

80 g

37 g

10 g

Prisen i Russland

4 990 rubler

12 000 rubler

4 490 rubler

Ser ut som

Når du først se på Huawei Honor Band inntrykk av at det er en annen smart watch. Faktisk, det er bare et trenings-tracker på en slik en uvanlig design. I prinsippet, ideen er ikke dårlig, men det er ikke nytt. Men lik klokke-modulen på din hånd ser faktisk mer organisk enn bare en stripe i svart eller noen andre plast. Selv om den gadget ser alle feminine og er en stor manns hånd som vil se små og litt dumt.

Фитнес-трекер Huawei Honor Band
Fitness tracker Huawei Honor Band

Det er tre versjoner av tracker: med hvitt, eller Golden svart silikon stropp med ribbet preging, og å erstatte det vil ikke fungere, så det første du må bestemme deg for hvilken farge foretrekker. Varianter av huset av enheten mindre, bare Ja: grafitt for svart stropp og sølv for å lyse armbånd.

Различные версии Huawei Honor Band
Ulike versjoner av Huawei Honor Band

Klokken låsen er svært enkel: vanlige aluminium spenne. Kanten av hovedenheten er laget i blank aluminium, og bakdekselet er av matt plast.

Ремешок и застёжка Huawei Honor Band
Stroppen og festes Huawei Honor Band

Дисплей с защитным стеклом

Display med beskyttende glass Задняя часть из матового пластика

Baksiden er laget av matt plast

Til slutt, på baksiden er en proprietær kontakt for lading, og mer gadget ingen flere elementer. Imidlertid, i dette enkle tracker de ikke er nødvendig, fordi all kontroll er via berøringsskjermen, noe som betyr at knappene er ikke nyttig. I tillegg, huset er forseglet og beskyttet mot støv og fuktighet standard IP68. Til og med svømme med denne klokken er ikke forbudt, men ikke dypere enn en meter. Selv om å svømme med ham gir ingen mening, som fortsatt er aktiv i vann vil det ikke bli vurdert, at det bare er spesielle gadgets som er mye dyrere.

Пластиковый корпус с алюминиевой рамкой
Plast med ramme i aluminium

Selv om Honor Band ser mer omfattende enn mange jevnaldrende, det er lett og kompakt, og hånden kan nesten føle det. I motsetning til andre trackere, er det behagelig å ha på hele tiden og fjernes når batteriet gjør. Magnetiske lader her, så det er nok til å sette klokken på stå, å kombinere kontakter og koble kabelen til en USB-uttak, enten det er kort eller porten i pc-en.

Huawei Honor Band и зарядное устройство
Huawei Honor Band og lader

Контактная площадка для зарядки

Puten for å lade Huawei Honor Band на зарядке

Huawei Honor Band lading

Miniprogrammet vises i svart / hvitt, diagonal — eller rettere sagt, en diameter på 1.06 tommer, 128×128 piksler, PMOLED, og det er klart synlige piksler i ikoner og tall. Men vi kan huske den samme gamle Nike enkelt å installere: informasjonen ble overført ved hjelp av flere serien Led, og det var klart. Viktigst av alt, Ære generelt er utdata til skjermen, og du ikke trenger å slå på din smarttelefon for å se antall kalorier brent eller trinn. Lysstyrken på skjermen justeres automatisk, manuell innstilling er tilgjengelig, men selv i solen informasjon er lest.

Hva kan

Takk til bevegelsessensoren timer er inkludert, hvis du bare heve hånden, men hvis denne bevegelsen ikke fungerer, kan du aktivere displayet ved å trykke to ganger på (raskt trykk). Her operativsystemet er proprietære, utvikling av Huawei. Det er et par av enkle ringer, informasjon om brente kalorier, skritteller, og tidtaker. Det er også primitive innstillinger: brukeren er lov til å bare endre tema på skiven eller tilbakestille gadget til fabrikkinnstillingene. Blant andre ting, Honor Band er i stand til å vise varsler om innkommende anrop eller SMS, ledsaget av vibrasjoner, så noe viktig du ikke gå glipp av. Men å avvise eller godta anropet via armbånd er ikke mulig, bare en stum på telefonen.

Часы Huawei Honor Band
Se På Huawei Honor Band

Honor Band bygget på grunnlag av Cortex-prosessor M4. Å arbeide med smarttelefonen i gadget-det er en Bluetooth-modul 4.1. Merk at med enheter som har Bluetooth-modulen er gammel (gammel versjon 4.0), tracker sync vil ikke fungere. Armbåndet kobler til enheter på Android eller iOS, men det vil ta en profilert app Huawei Slitasje. Viktigere, det er i stand til å gi data for å programmere Jawbone UP, MyFitnessPal, og på iPhone i Apple Helse. Slik at all informasjon som er lett å samle på ett sted for bedre analyse.

Настройки Huawei Honor Band

Innstillinger Huawei Honor Band Умный будильник

Smart vekkerklokke Настройка уведомлений

Konfigurere varsler

Programmet gir mer detaljert statistikk enn på skjermen. Her og detaljer om fremgangsmåten, og trening historie, og en sleep skjermen. Generelt er standarden for noen av tracker sett, nå er det alt det selv i den laveste armbånd. Det er, selvfølgelig, og smart alarm som vil Våkne opp en lett vibrasjon i lett søvn fase. Også du kan sette av tid til stillhet, når du ikke forstyrre deg med varsler.

Сведения о калориях

Informasjon om kalorier Главный экран приложения

Den viktigste programskjermen Подключённые устройства

Tilkoblede enheten

Som tracker, app er ganske primitive, spesielt når sammenlignet med harvester Jawbone UP eller Sony Lifelog.

Inne Honor Band er en ikke-utskiftbart batteri, i motsetning til, for eksempel, fra Mistilpasset Skinne, som med jevne mellomrom må bytte batteriene. Hvis du stadig bruker tracker, det varer 3.5 dager, men belastet det for et par timer. Produsenten hevder 14 dager standby, men dette er bare mulig hvis du forlater armbånd hjem og slå av synk på telefonen. Ellers, selv sporadiske samtaler, vekkerklokke og vise tid gadget avløp og klem ut minst en uke av arbeidet vil slå ut neppe.

Hva er alternativene

Withings Activite Pop

Withings Activite Pop
Withings Activite Pop

Dette Junior-versjon av den gadget Sveitsiske brand, som er formet som Honor Band som ligner en klokke. For å være presis, dette er en vanlig analog klokke med funksjonaliteten til en fitness-tracker. Å gått bort ved hjelp av den valgfrie pil, og all annen informasjon du får fra apper på din smarttelefon. De er imidlertid mye, litt mer enn 12 tusen rubler. Men dette er bare på grunn av det faktum at direkte leveranser til Russland ikke. Opprinnelige prisen timer tracker — $ 150 (10 tusen rubler).

Se også: Withings Activite Pop. Oversikt fitness tracker for herrer i moderat betyr

Mistilpasset Skinne

Misfit Shine
Mistilpasset Skinne

En annen enhet som ligner en klokke, armbånd Skinne som i Russland på en gang, som jeg solgte den Yota. Kanskje han er også ganske tynn, men for avstand klokker og dykke med ham. Design er mer futuristisk, selv om skjermen ikke, i stedet for bare en serie av Lysdioder rundt omkretsen, som viser tiden, eller nærhet til målet antall skritt. Mistilpasset Skinne koster ca 5 tusen rubler.

Se også: Se etter deg. Den bærbare tracker gjennomgang av Mistilpasset Skinne

Mening

Huawei snakket om det samme som Withings: mange er ikke nødvendig, og se på (som et verktøy for orientering i tid), og trenings-tracker, slitt på hånden to tilbehør som virker overdrevent. Vanlige funksjoner er ikke nok, bortsett fra at pulse sensor, og alle de andre Ære Bandet vet å vise tid, telle skritt og kalorier, å Våkne opp på det mest beleilige tid og ikke komme i veien. Og kanskje denne dommen er basert på stereotypier, men bare på grunn av utformingen av denne modulen er egnet for kvinner og menns hånd vil se latterlig.