Mere Flade Enheder Er efter Sigende på Vej, og De har Fået Cool Kodenavne

43

Foto: Andrew Burton (Getty)

En opdatering til Microsoft ‘ s godt modtaget linje af Overfladen enheder er ingen tvivl om, allerede i støbeskeen, men nyheder fra Thurrott er Brad Sams tyder på, at vi kan se mere end et par tilføjelser til lineup som helhed. Og hvis udstillingsvindue fra Microsoft ‘ s konkurrence er nogen angivelse,, er én af dem, et andet forsøg på en dual-skærm bærbare, kunne være på sin måde så tidligt som i år

Sams siger, baseret på interne dokumenter, Microsoft er planer om at udgive tre nye Surface-enheder, med kodenavne Carmel, Andromeda, og Libra. Surface Pro 6 (kodenavn Carmel) kan ikke komme i år, og ifølge ZDNet, kunne være, at modtageren af et større redesign. Det er den eneste enhed af de tre, kunne man måske overveje en opdatering, som de to andre forsøg på at udfylde det rum, Microsoft mangler med sin high-end udstyr.

Article preview thumbnail

Åh Nej, Er Microsoft Vil Gøre en Anden Damn Dual-Screen Gadget?

Måske er det Courier del to, et nyt medlem af Overfladen familie, eller den længe rygter om Overfladen…

Læs mere Læs

Skalaen er efter sigende kodenavnet for Microsofts lavpris-tablet, beregnet til at hjælpe virksomheden med at få fat i lidt af markedet, hvor virksomheder som Google og Apple herske gennem salg af billig Chromebooks og iPads, hhv. Microsofts enhed, der efter sigende bruger en 10-tommer skærm, og har en start pris på omkring $400, hvilket gør det en anelse mere pebret end sin konkurrence.

Andromeda kunne være den mytiske dual-screen enhed, som Microsoft har været at drille, da Courier blev afsløret i 2009 (og dræbt), og kunne debut så tidligt som i år. Men uanset om eller ikke at Microsoft er klar til at forsøge at indvarsle en alder af dual-screen design, andre selskaber er allerede prepping for fremtiden.

Tastatur-gratis notebooks stjal showet på dette års Computex, med firmaer som Asus og Lenovo, der viser off koncept notebooks. Asus’ Projekt Precog notebook er en konvertible notebook med to identiske 4K touchscreen viser, i tillæg til Intel ‘ s maskine vision processing unit. Det betyder Projekt Precog vil være at se dine hænder med det integrerede kamera, og forsøg at regne ud, hvad du laver med dine hænder og gøre det rigtige interface, der skal reducere det samlede strømforbrug. Yoga Bog 2, fremgår af Lenovo, bygger videre på de fremskridt, der er gjort med sin første Yoga Bog, og bruger to skærme i stedet for en skærm parret med en touch-venlige knapper.

Intel, konge af begrebet enheder, fremviste sin egen dual-screen “Tiger Rapids” notebook, som anvender en traditionel 7.9-tommers LCD-touchscreen og en identisk størrelse E Ink touchscreen til at skrive, tegne lidt, og kruseduller uden at dræbe batteriet. Microsoft ‘s Andromeda enhed er efter sigende stikning med to identiske touchscreens snarere end LCD E Ink parring, men Intel’ s version kan vedtages af producenter, der ønsker at komme videre i spillet og skabe tilbud, der svarer til Microsofts Andromeda enhed.