Fujifilm X-Pro2: Fuji-Top Spiegelloze Shooter Keert terug Met Woede

104

Fujifilm X-Pro2: Fuji's Top Mirrorless Shooter Returns With Fury

Zelfs vier jaar later, Fujifilm X-Pro1 met verwisselbare lens van de camera staat op zijn eigen in de wereld van de spiegelloze shooters. Het is een compromisloze, no-nonsense camera voor de serieuze fotograaf kunstzinnige types die “wil van hun tijd.” Wat dan, zullen mensen zeggen over zijn nieuwe opvolger van de X-Pro2?

Van de buitenkant, de X-Pro2 ziet er ongeveer hetzelfde uit als zijn voorganger. Het is een hulk voor een spiegelloze camera, zeker gezien de compacte vormgeving van magie bedrijven zoals Olympus en Sony hebben getrokken uit de afgelopen jaren met hun top spiegelloze camera ‘ s. Nope, de X-Pro2 niet gebouwd slim te reizen of wat, maar het is positief geladen met externe knoppen waarmee je de controle in principe elke instelling.

Fujifilm X-Pro2: Fuji's Top Mirrorless Shooter Returns With Fury

Hoewel de cosmetische wijzigingen zijn minimaal, het lef begraven binnen de magnesium chassis zijn gescheurd en gereviseerd. Met de X-Pro2, Fujifilm introduceert de derde generatie X-Trans CMOS-III-sensor. De 24.3 megapixel APS-C formaat sensor is de eerste herziening van de vennootschap sensor technologie in de drie jaar. Dit is eigenlijk spannend. De afbeelding verbetering van de kwaliteit van de eerste X-Trans naar de tweede-generatie chip was groot, dus we hebben hoge verwachtingen in te gaan op de derde generatie.

Fujifilm is een voortdurende energie te steken in het maken van de camera ‘ s sneller mensen klaagden begin van de X-serie modellen hadden laggy processig en nep, trage autofocus. Het bedrijf beweert dat de X-Pro2 de nieuwe processor is vier keer sneller dan zijn voorganger—een enorme sprong. Bovendien, het bedrijf zegt dat het de nieuwe 273-punts autofocus systeem is twee keer zo snel als voorheen. Wij hopen zeker .

Fujifilm X-Pro2: Fuji's Top Mirrorless Shooter Returns With Fury

De X-Pro2 sport de laatste iteratie van Fujifilm ‘ s unieke hybride zoeker systeem combineert de voordelen van real-time optische weergave, met een aantal van de digitale uitlezingen en informatie zijn beschikbaar op elektronische zoekers.

Gesponsord

Tot slot, Fujifilm, trouw aan haar hardcore fotografie de wortels is het toevoegen van een heleboel ingebouwde monochromatische film simulatie modi. Ze keek interessant toen ik zag dat ze in persoon op de camera. Toch zou ik liever mijn verwerking in software op een computer na de opname, maar hey, het is een leuke touch.

Dus hoeveel is alles van deze prachtige retro stijl en imaging vuurkracht gaat u terug? $1700 voor het lichaam alleen. En vergeet niet dat je gaat te willen waarschijnlijk minstens een paar duizend dollar waard van lenzen. Yup, zoals ik hierboven al zei, de X-Pro-lijn niet te rommelen. Het is compromisloos op alles, inclusief de prijs.

Neem Contact op met de auteur op maguilar@gizmodo.com.