Twitter erkjenner feil som logger ut brukere på iOS

123

Twitter for iOS er angivelig påvirket av en bisarr feil som logger ut brukere som kjører iOS 15. Etter at mange brukere rapporterte denne feilen til Twitter, sa mikrobloggplattformen at den vil undersøke saken. En god del brukere har klaget på plattformen over at de også ble logget ut av appen ved flere anledninger. Det sies også at feilen påvirker alle kontoene en bruker har logget på via iOS 15-enheten.

I henhold til en rapport fra 9to5Mac er mange Twitter-brukere som kjører iOS 15 på sin iPhone eller iPad. opplever uventede utlogginger. Brukere har rapportert at de blir tilfeldig logget ut av alle kontoene som er koblet til iOS-enheten deres. Selskapet tvitret at det undersøker problemet, men har ikke gitt noen detaljer om feilen.

< p>I henhold til svarene på innlegget er det tydelig at et stort antall brukere på iOS 15 opplever feilen. Mange brukere har også rapportert at de har blitt logget ut av Twitter flere ganger. Videre rapporterer brukere også at de er logget ut av alle kontoene sine.

Tidligere denne uken annonserte Twitter at de har oppdatert appen sin på iOS for å fikse en feil som førte til at brukernes tweets forsvant mens de prøvde å lese dem på appen. Problemet påvirket brukere over hele plattformen og ble først løst for nettklienten. Feilrettingen har nå blitt rullet ut for brukere på iOS. Twitter nevner “Når du pauser tidslinjen når du ruller for å se på en tweet, bør den bli stående!” Plattformen har ennå ikke avslørt når det forsvinnende tweet-problemet vil bli løst for brukere på Android-smarttelefoner og -nettbrett.

 • Facebook, Twitter bør overvåkes av ny tilsynsmyndighet: Parlamentarisk panel
 • Twitter for å teste ny live shoppingopplevelse med Walmart, Jason Derulo
 • Twitter kan kanskje begrense hatefulle ytringer med advarsler, undersøkelsesfunn
 • < /ul>

  Kan PUBG: New State konkurrere med BGMI og PUBG Mobile i Battle Royale-rommet? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
  Kommentarer

  For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

  Ytterligere lesing: Twitter, Twitter Bug, iOS, iOS 15, Apple, Twitter for iOS Satvik Khare E-post Satvik Khare Satvik Khare er underredaktør på Gadgets 360. Hans ferdigheter ligger i å utdanne hvordan teknologi gjør livet enklere for alle. Gadgets har alltid vært en lidenskap hos ham, og han har ofte funnet veien rundt nye teknologier. På fritiden elsker han å fikle med bilen sin, delta i motorsport, og hvis været er dårlig, kan han bli funnet på runder på Forza Horizon på Xboxen eller lese et fint stykke fiksjon. Han kan nås gjennom sin Twitter …Mer