Truecaller for Android-oppdateringer med videoanrops-ID, redesignet grensesnitt

99

Truecaller lanserte torsdag versjon 12 av sin oppringer-ID-app med en liste over nye funksjoner. En av de største tilleggene er ankomsten av Video Caller ID som lar brukere angi en kort video som spilles av automatisk når de ringer venner og familie. Truecaller 12 kommer også med et redesignet grensesnitt som gir separate faner for samtaler og SMS-meldinger. Truecaller integrerte også en samtaleopptaksfunksjon for å ta opp innkommende og utgående samtaler. Den oppdaterte Truecaller gir også funksjoner for Ghost Call og Call Announce for betalte brukere.

Med videoanrops-ID kan du angi en kort video som spilles av automatisk når du ringer telefonbokkontaktene dine. Du kan enten spille inn en video for anrops-ID eller velge fra de fire forhåndslastede malene. Du vil også begynne å se videoanrops-ID fra telefonbokkontaktene dine og bekreftede forretningsanrop.

Du kan administrere videoanrops-ID og om du vil motta videoanrops-ID fra bedrifter og kontakter ved å gå til Innstillinger > Anrops-ID fra den nyeste Truecaller-appen. Spesielt vil videoen du angir som anrops-ID lagres i Truecaller-skyen.

  • Truecaller registrerer 300 millioner MAUer, India er fortsatt det største markedet

truecaller videoanrops-ID-bilde Truecaller < /p>

Truecaller har lagt til fire forhåndslastede maler som kan angis som videoanrops-ID
Fotokreditt: Truecaller

 

Den oppdaterte Truecaller-appen har også et strømlinjeformet grensesnitt der du vil ha separate faner for samtaler og SMS-meldinger. Dette er i motsetning til det eksisterende grensesnittet der du har en hjemsnarvei for å få tilgang til samtaler og Truecaller for SMS.

  • Hvordan ta opp samtaler med Truecaller på Android Telefoner

Med separate faner kan du nå komme til alle dine SMS, Truecaller Group Chats og direkte chatter med bare ett trykk, sa det Sverige-baserte selskapet i en pressemelding.

Truecaller sa også at Truecaller for SMS har over 15 millioner brukere.

Den nye Truecaller-oppdateringen gir også samtaleopptak, som først ble introdusert for Premium-brukere og nylig lansert for betatesting. Den er nå tilgjengelig for alle Truecaller-brukere – inkludert betalte og gratis – som har en telefon som kjører på Android 5.1 eller nyere.

  • Truecaller får gruppetaleanrop, smart SMS, funksjoner for innboksrens

Anrop som tas opp med Truecaller lagres lokalt på enhetens lagringsplass og kan deles med andre via e-post eller ved hjelp av en hvilken som helst meldingstjeneste. Anropsopptaksfunksjonen er tilgjengelig som valgfri og må slås på manuelt fra den nyeste Truecaller-appen. Videre kan brukere ta opp taleanrop enten fra fullskjerm- eller popup-anrops-ID-grensesnittet til appen.

Truecaller sa også i sin utgivelse at innringere ikke vil bli bedt om et varsel om hvorvidt samtalene deres er tatt opp ved hjelp av appen.

I tillegg til de nye funksjonene for alle brukere, har Truecaller en separat forbedret brukeropplevelse for sin betalte abonnenter ved å ta med funksjonene Ghost Call og Call Announce. Ghost Call lar brukere late som om de har mottatt et anrop fra kontaktene sine.

  • Truecaller: How to Change Name, Delete Account, Remove Tags, More

Du kan angi hvilket som helst navn, nummer eller bilde for å få det til å se ut som om du får et anrop fra den personen ved å bruke Ghost Call-funksjonen. Du kan også velge en kontakt fra telefonboken din som du vil vise som den som ringer på telefonen. Dessuten kan du planlegge at et spøkelsesanrop skal vises på telefonen din på et senere tidspunkt.

truecaller ghost call image Truecaller

Truecaller har lagt til en Ghost Call-funksjon for betalte brukere
Bildekreditt: Truecaller

 

Truecaller sier at Ghost Call-funksjonen er ment å hjelpe folk med å komme seg ut av vanskelige situasjoner og spille ufarlige spøk med venner.

Den andre funksjonen for betalte Truecaller-brukere er funksjonen Call Announce som lar appen si oppringer-ID for innkommende telefonsamtaler høyt. Det vil fungere for både lagrede kontakter og numre identifisert av Truecallers oppringer-ID-database. Funksjonen vil også være tilgjengelig for både vanlige og Truecaller ID-taleanrop. Brukere kan også aktivere Call Announce når de bruker hodetelefoner.

Spesielt vil Ghost Call og Call Announce begge være tilgjengelige eksklusivt for Premium- og Gold-brukere. Mens Truecaller Premium er tilgjengelig for Rs. 529 i året eller Rs. 179 for tre måneder, Gold-medlemskapet er på Rs. 2500 i året.

Truecaller sa at de nye funksjonene gradvis vil bli rullet ut for alle Android-brukere i India i løpet av de kommende ukene og i flere andre land snart. Noen av funksjonene er allerede tilgjengelige for tilgang i beta. Det er imidlertid ingen ord om når vi kunne se dem på iOS-versjonen av Truecaller.

Tidligere denne uken avslørte Truecaller at den har 300 millioner månedlige aktive brukere over hele verden, med 73 prosent av brukerne. i India alene.

Kan PUBG: New State konkurrere med BGMI og PUBG Mobile i Battle Royale-rommet? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Truecaller for Android, Truecaller 12, Truecaller samtaleopptak, Truecaller Caller ID, Truecaller Video Caller ID, Truecaller Jagmeet Singh E-post Jagmeet Jagmeet Singh skriver om forbrukerteknologi for Gadgets 360, ut av New Delhi. Jagmeet er seniorreporter for Gadgets 360, og har ofte skrevet om apper, datasikkerhet, Internett-tjenester og telekomutvikling. Jagmeet er tilgjengelig på Twitter på @JagmeetS13 eller e-post på jagmeets@ndtv.com. Send inn dine kundeemner og tips. Mer