Macy's Thanksgiving Day Parade NFT-er tiltrekker bud verdt tusenvis

97

Den amerikanske forhandleren Macy's listet opp en tidelt serie med ikke-fungible tokens (NFT) basert på Thanksgiving Day-temaet. Butikken er kjent for sin årlige Thanksgiving Parade, og den bringer nå dette til kryptoverdenen. NFT-er er virtuelle samleobjekter assosiert med virkelige gjenstander som spill, kunstverk og musikk blant annet med eierskap låst og overført på blokkjede. Hver av NFT-ene er inspirert av Macys paradeballonger som debuterte for mange år siden. Med denne NFT-kolleksjonen markerer detaljhandelskjeden det 95. året for sin berømte Thanksgiving Day Parade. Budene for disse NFT-ene vil avsluttes 30. november.

Ballonger som viser Macys svart-hvite leketøyssoldat fra 1920, alv fra år 2000, og en romfarer fra 1950-tallet er blant NFT-ene som er utgitt for å bli auksjonert. Inntektene fra auksjonen vil bli donert til Make-A-Wish Foundation.

Gjeldende bud på denne NFT-samlingen varierer fra $8000 (omtrent Rs. 5,9 lakh) til $29 000 (omtrent Rs. 21 lakh), i henhold til informasjonen som vises på NFT Marketplace Sweet.

/i>

  • Sør-Korea sier at de vurderer skattlegging av NFT-er

Bilder av disse NFT-ene er lagt ut på Twitter.