BGMI fremmer under-aldersbegrensninger, anti-avhengighetsfunksjoner

87

Battlegrounds Mobile India (BGMI)-utvikler Krafton fremhever foreldrekontroll i sin siste «Gaming Responsibly»-kampanje. Dette inkluderer en virtuell verdensadvarsel, OTP-autentisering for alle spillere under 18 år, pausepåminnelser for bedre balanse mellom spill og liv, spillgrenser og daglige forbruksgrenser for spillere for å forhindre overforbruk. I tillegg sier BGMI at den til og med har sensibilisert grafikk i spillet for å innprente en sunn og ansvarlig spillkultur. Vi har redusert vold, blodsutgytelse og satt parametre som holder språket i sjakk.

Krafton vil gi ut en serie filmer for å oppmuntre spillere til å ta et løfte om å ta vare på seg selv og lagkameratenes mentale helse. Én video er allerede utgitt på YouTube, og den fremhever foreldrekontroll i BGMI. Som en del av Game Responsibly-kjøringen, ser BGMI ut til å fremheve restriksjoner for mindreårige som OTP-vegg inkludert for å sikre foreldres samtykke til å spille BGMI. Krafton ser også ut til å vise tiltak mot avhengighet som avgrensning av spilletid og daglige forbruksgrenser, og antivoldstiltak har også blitt introdusert.

  • BGMI kunngjør hurtigreparasjon for spillere for å kreve Mirror World Lobby Theme

Rett før spillet starter viser BGMI en advarsel for å sikre at spillere er klar over den virtuelle verdenen de går inn i. Til og med lyden i spillet har blitt justert for kontinuerlig å minne spillere på at spillet eksisterer i en virtuell verden og ikke i det virkelige liv. Hver spiller under 18 år må registrere en forelder eller en foresatt før de begynner å spille for første gang. En OTP vil bli sendt til den registrerte personens nummer, post som den mindreårige har lov til å spille spillet.

  • Kan PUBG: New State Rival BGMI og PUBG Mobile i Battle Royale Space?

Som nevnt, hevder BGMI at det tilbyr pausetidspåminnelser for å opprettholde balansen mellom spill og liv. Spillere under 18 år får heller ikke unne seg spill i mer enn tre timer per dag, og en daglig forbruksgrense i spillet på Rs. 7000 har blitt introdusert for mindreårige som automatisk stopper dem fra overforbruk og overspill.

Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Battlegrounds Mobile India, BGMI, Gaming Responsibly Tasneem Akolawala E-post Tasneem Tasneem Akolawala er seniorreporter for Gadgets 360. Rapporteringsekspertisen hennes omfatter smarttelefoner, wearables, apper, sosiale medier og den generelle teknologibransjen. Hun rapporterer fra Mumbai, og skriver også om oppturer og nedturer i den indiske telekomsektoren. Tasneem kan nås på Twitter på @MuteRiot, og kundeemner, tips og utgivelser kan sendes til tasneema@ndtv.com. Mer