Tim Cook forsvarer Apple iPhone Smart Batteri Tilfelle, sier det er ikke en “hump’

Selskapet sjef forteller brukerne saken er ikke laget for folk som lade telefonen hver dag, og at klump er et design-funksjonen

Apple Smart Battery Case iPhone 6S white

Klump på baksiden av Apple Smart Batteri Case er en funksjon, og ikke en feil, sier administrerende direktør Tim Cook.
Foto: Apple

@SamuelGibbs

Torsdag 10. desember 2015 11.09 GMT

Sist endret torsdag 10 desember 2015 11.11 GMT

Grunnen til at Apple Smart Batteri-Saken har en bulbous klump på baksiden av det er fordi du ikke trenger det på hele tiden, ifølge konsernsjef Tim Cook.

“Vet du, jeg sannsynligvis ikke ville kalle det “kneika”, sier Cook – umiddelbart å gjøre det for alltid kjent som en kneika. Han sa det er så opplagt fordi Apple mener batteriet for å være en backup-enhet, noe som du kanskje trenger av og til, ikke hele tiden.

Apple Smart Battery Case iPhone 6S white

Det ser ok fra forsiden. Foto: Apple

“Hvis du lader telefonen din hver dag, vil du sannsynligvis trenger ikke dette i det hele tatt. Men hvis du er ute på tur, og du går på overnattingsturer … det er litt fint å ha,” Cook fortalte Journalister.

Gitt Apples iPhone er beryktet for sine batteri, med mange brukere som trenger å lade sine smarttelefoner minst en gang i løpet av dagen for å gjøre det gjennom å sengetid, Cook kan ikke bruke sin iPhone så mye som andre brukere hvis det varer en dag.

Selv Apples nyeste iPhone, 6S, som har et mindre batteri enn det forrige, fordi ellers ville det være tyngre, mer tungvint og mindre “overbevisende”, ifølge Apple ‘ s head of design Jony Ive, ikke vil vare en dag per lading når splitter nye.

Og hvorfor har det tilfellet forårsaket en så sterk reaksjon, med brukere å erklære den grusomme?

“Hvis du gjør dette solid hele veien over, for å få det på, du vil finne det svært vanskelig å få den på og av,” sa Cook. “Så gutta hadde dette stor innsikt til å sette svingen i sammen med å gjøre det til en smart sak.”

Annet tilbehør fra langvarig batteri tilfelle beslutningstakere som Mophie har formtilpasset solid ryggen og kommer i to deler, slik at smarttelefonen til å skyve inn og ut.

For å få iPhone 6S til Apples Smart Battery Case-brukere har til å bøye den øverste delen av saken for å skyve telefonen, lang levetid som ennå ikke bevist.

Mange brukere har sett utgivelsen av et batteri tilfelle av Apple som en innrømmelse av at selskapet har ikke utarbeidet en telefon med en lang nok batterilevetid, og stilte spørsmålet hvorfor Jeg har og laget rett og slett ikke bare sette et større batteri i den i første omgang.

  • iPhone 6S vurdering: en veldig god telefon ødelagt av dårlig batterilevetid
  • Nye smarttelefon batteriet kan lades med opp til 48% i løpet av fem minutter

Date:

by