Australia vitner til 10 prosent økning i kryptoadopsjon: Rapport

29

Antallet kryptoinvestorer i Australia har steget til 28,8 prosent i år – som registrerer en ti prosent økning i de 18,4 prosentene som ble registrert i fjor, ifølge en nylig utgitt rapport. Denne rapporten kalles 2021 Independent Reserve's Cryptocurrency Index (IRCI). Resultatene av denne studien avslører også at Bitcoin er den mest populære kryptoaktivaen, basert på svarene fra over 2000 personer som deltok i undersøkelsen.

Rapporten publisert tirsdag 7. desember hevder at den økende populariteten til å investere i kryptoaktiva blant australiere er drevet av den positive erfaringen eksisterende medlemmer av kryptomiljøet har hatt.

Opp fra 78 prosent i 2020, i år har 89 prosent australiere akseptert å ha tjent penger via kryptoaktiva.

  • Hackere skal angivelig stjele $200 millioner i krypto Fra Bitmart

“Jeg tror det er ganske naturlig at flere og flere mennesker blir interessert i en aktivaklasse som klart overgår resten av markedet,” siterte en rapport fra CoinTelegraph Independent Reserve-sjef Adrian Przelozny som å si.

Blant andre funn sa IRCI-rapporten at 47,5 prosent kryptoinvestorer i Australia er påvirket av deres venner og familie som eksperimenterer med plassen.

Aldersgruppen 24 til 34 er mest entusiastiske for å gi kryptorommet en rettferdig sjanse.

Volatiliteten i kryptomarkedet er hovedårsaken til at mange australiere fortsatt ikke er sikre på å gå inn i rommet.

“Med tiden tror jeg du vil se volatilitet og den opplevde risikoen for denne investeringen reduseres,» har Przelozny forsikret.

Mens 89,1 prosent australiere er klar over Bitcoin, eier 21,1 prosent det allerede.

I oktober hadde også Australias minister for digital økonomi, Jane Hume, validert kryptoområdet, og sa at det totale kryptoområdet ikke er en “kjepp”, mens han foreslo at regjeringen skulle være åpen for kommende teknologiske innovasjoner.

Nylig spådde administrerende direktør for Australias største bank, Commonwealth Bank, større risiko ved å ikke komme inn i den digitale aktivaindustrien i tide og har signert partnerskap med ledende kryptoaktører.

Interessert i kryptovaluta? Vi diskuterer alt som har med krypto å gjøre med WazirX-sjef Nischal Shetty og WeekendInvesting-grunnlegger Alok Jain på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.

Kryptovaluta er en uregulert digital valuta, ikke et lovlig betalingsmiddel og underlagt markedsrisiko. Informasjonen gitt i artikkelen er ikke ment å være og utgjør ikke finansiell rådgivning, handelsråd eller andre råd eller anbefaling av noe slag tilbudt eller godkjent av NDTV. NDTV skal ikke holdes ansvarlig for tap som oppstår fra investeringer basert på antatt anbefaling, prognose eller annen informasjon i artikkelen. 

Kryptovalutapriser over hele India utveksling

Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Cryptocurrency, Australia, Bitcoin Radhika Parashar E-post Radhika Radhika Parashar er seniorkorrespondent for Gadgets 360. Hun har rapportert om teknologi og telekom de siste tre årene nå og vil fokusere på å skrive om alt som har med krypto å gjøre. Utenom dette er hun en stor sitcom-nerd og svarer ofte i Chandler Bing og Michael Scott-referanser. For tips eller spørsmål kan du kontakte henne på RadhikaP@ndtv.com. Mer