YouTuber Arrestert for Adgang i Nærheten av Area 51 Bare en Uke Før Nå-Avbrutt Viral Event

7

Illustration for article titled YouTuber Arrested for Trespassing Near Area 51 Just a Week Before Now-Canceled Viral Event Skjermbilde: Nye County Sheriff ‘ s Office (Facebook)

Nevada politiet sier de har pågrepet en YouTuber og hans venn, begge fra Nederland, denne uken etter at paret angivelig trosset merknader og forbrutt på en sikker regjeringen nærheten av Area 51.

Den Nye County Sheriff ‘ s Office sa i en offentlig utgivelse som to nederlandske statsborgere, YouTuber Bånd Granzier, 20, og Govert Charles Wilhelmus Jakob Sweep, 21, ble arrestert tirsdag etter adgang forbudt i Nevada National Security-Området, med rapporten hevder de to hadde kjørt omtrent tre kilometer inn i eiendommen på tidspunktet for arrestasjonen.

Til tross for at både kunne lese skilt som advarte mot adgang på eiendommen, informerte de tjenestemenn som de ønsket å få en bedre titt på anlegget, ifølge politiet. Granzier, som har en YouTube-kanal under sitt første navn med mer enn 730,000 tilhengere, informert varamedlemmer at han var en YouTuber, sheriff ‘ s office sa.

Etter at begge har samtykket til et søk av kamera utstyr i bilen, offiserer oppdaget opptakene de hadde tatt opp mens adgang på begrenset statlig eiendom.

Arrestasjonene kom bare en uke før den ulykksalige “Storm Area 51, De Kan ikke Stoppe Oss Alle” spøk Facebook-event, som utviklet seg til muligens kansellert fire-dagers Alienstock som var planlagt å finne sted i Rachel, Nevada. Den opprinnelige arrangør—som trakk seg ut av arrangementet denne uken over bekymringer det ville spille ut som en Fyre Fest 2.0, som Rachel har ikke infrastruktur for å støtte en slik hendelse—har siden kunngjorde en separat hendelse vil finne sted neste uke, i sentrum av Las Vegas den 19. September.

Imidlertid, Connie Vest, eieren av den Lille En’Le’Inn i Rachel, sa i et intervju denne uken at planene for den opprinnelige festivalen vil gå videre. BuzzFeed Nyheter sitert Lincoln County Sheriff Kerry Lee som å si at området fortsatt forventer at “mange mennesker” til å dukke opp.

I et intervju med ABC-tilknyttet KTNV Las Vegas fra den Nye County Detention Center, Sweep sa at de to visste om hendelsen, og at det var en del av grunnen til at de hadde bestemt seg for å besøke området. Men, Sweep bemerket at han og Granzier ikke “har noen intensjon om å storme det fordi vi forlater en dag før selve stormingen arrangementet.”

Sweep fortalte stikkontakt som han og Granzier er planlagt å gå tilbake til Nederland på September 19, og legger til at de fortsatt håper å besøke Route 66 fra Los Angeles før de kommer hjem. Han sa videre at de to “ikke ønsker å bruke hver dag i fengsel her.” En talsmann for sheriffen fortalte Gizmodo de to fortsatt var i varetekt som på torsdag.

Deler Denne Historien