Vildt Populære Børne YouTube-Kanal Anklaget for Bedragerisk Fremme Produkter til Millioner af Børn

6

Illustration for article titled Wildly Popular Kid YouTube Channel Accused of Deceptively Promoting Products to Millions of Children Foto: Ryan ToysReview (YouTube)

I løbet af de sidste tre år, en forbruger-vagthund gruppe har i stigende grad fokuseret på den vildledende annonce-kampagner med sociale medier influenter”, der manøvrere inden for nye platforme, der er løst reguleret—men nu er den organisation, der har vendt sin opmærksomhed mod, hvordan børn udnyttes i dette område.

I slutningen af August, de non-profit gruppe Sandheden i Reklamer (TINA) har indgivet en klage til Federal Trade Commission, der beskylder Ryan ToysReview, muligvis den mest succesfulde kidfluencer YouTube-kanal, “bedragerisk promot[ing] et væld af produkter til millioner af førskole-alderen børn i overtrædelse af FTC-loven.”

Forbes bestemmes i 2018, at Ryan ToysReview tjent flere penge end nogen anden YouTuber. I henhold til denne vurdering, Ryan ToysReview gjort $22 millioner i et år, ved at slå Jake Paul, Logan Paul, og PewDiePie. Den kanal, der i øjeblikket har 21 millioner abonnenter og videoer er blevet set mere end 31 milliarder gange. I den daglige videoer, den 7-årige stjerne unboxes legetøj og engagerer sig i forskellige krumspring, som involverer legetøj.

En TINA undersøgelse viste, at videoer er også s rettet mod børn, herunder dem, der er under en alder af fem, en “særligt sårbare klasse”, der “er ude af stand til at identificere, tv-reklamer og skelne dem fra andre former for indhold,” ifølge klagen.

Som rapporteret i klagen, og New York Times ‘ dækning, Ryan ToysReview har lavet sponsoraftaler med Chuck E. Cheese, Hasbro, Netflix, Nickelodeon, og Walmart. Endnu TINA fandt, at videoerne ikke altid afsløre, når udstationeringen er , og i nogle tilfælde oplysninger er utilstrækkelige.

“En preschooler s kognitive evne til at identificere og forstå, at de bliver præsenteret for marketing materialer er generelt mangler” klagen stater, der tilføjer, at Federal Communications Commission forbyder annoncer i TV-udsendelser for børn under 12 af denne grund. “Sådanne vildledende annonce-kampagner er løbet løbsk på Ryan ToysReview og bedrager for millioner af børn på daglig basis.”

“Kidfluencers som Ryan ToysReview har taget influencer marketing et skridt for langt,” TINA administrerende direktør Bonnie Patten sagde i en erklæring. “Er rettet mod en sårbar gruppe, der ikke kan skelne markedsføring fra organisk indhold er vildledende og FTC har behov for at tage stilling og sætte en stopper for det.”

FTC har udstedt advarsler til sociale medier, meningsdannere, for klart at afsløre aftaler med mærker, når du sender indhold.

“At skabe indhold, der er sikker og passende for vores unge seere og deres familier er meget vigtigt for os,” Ryan ‘ s far Shion Kaji sagde i en erklæring til Gizmodo. “Vi nøje følge alle platforme” servicebetingelser og alle gældende love og bestemmelser, herunder reklame oplysningskrav. Som streaming-plads, fortsætter til hurtigt at vokse og udvikle sig, vi støtte bestræbelser, som lovgivere, repræsentanter for industrien, og myndighederne som FTC til løbende at evaluere og opdatere de eksisterende retningslinjer og lægge nye spilleregler for at beskytte både seere og skabere.”

Klagen blev udstedt omkring samme tid, at YouTube moderselskab Google blev enige om at betale $170 millioner at afvikle en undersøgelse af YouTube ‘ s påståede krænkelse af et barn loven om privatlivets fred. Det samme YouTube-meddelt, at den vil skabe en ny hjemmeside til at hoste alle børn videoer.

Måske mens YouTube forsøger at få sin handling sammen, og handle i overensstemmelse med Children ‘ s Online Privacy Protection Act, så den kan beskytte barnet forbrugerne, det vil også finde en måde at hindre utilstrækkelig brand relationship oplysninger.

Dele Denne Historie